SYOSS Glossing za senzacionalan i dugoročan efekat blistavo sjajne kose
Većina frizerskih salona nude profesionalne tretmane za sjaj kose koja izgleda beživotno i kojoj je potrebna dodatna nega. Ali ne može svako da priušti profesionalni tretman za sjaj kose u frizerskom salonu. Zbog toga će žene koje prate trendove obožavati novu Syoss Glossing liniju, koja Vam sada omogućava da kod kuće postignete profesionalnu negu  svoje kose sa dugotrajnim efektom sjaja, kao iz salona.  Proizvodi nove Syoss Glossing linije pružaju dugotrajan efekat sjaja, ali istovremeno hrane i stilizuju kosu. Formule ovih proizvoda usavršene su u saradnji sa frizerima i stilistima, tako da će vam garantovati profesionalne rezultate po pristupačnoj ceni.

U okviru nove linije nalaze se i proizvodi za oblikovanje kose,  Syoss Glossing Hold, koji omogućavaju oblikovanje kose bez slepljivanja.  

Syoss Glossing Shine-Seal
Syoss Glossing Shine-Seal linija za negu normalne i beživotne kose se bazira na  inovativnoj tehnologiji koja dugotrajno zadržava sjaj u vlaknima kose. Profesionalna formula s Pro-Cellium keratinom čini površinu vlasi glatkom i pruža svakoj vlasi zaštitu sa senzacionalnim i dugotrajnim sjajem.  Šampon, balsam i tretman za sjaj kose koji traje i do 10 dana zajedno pružaju savršene rezultate.

Syoss Glossing Hold linija
Linija proizvoda za oblikovanje kose, Syoss Glossing Hold, omogućava 24-časovno učvršćivanje i dugotrajan sjaj. Snažne formule sa Pro-Styling sistemom pružaju različitim tipovima frizure savršeno učvršćivanje bez slepljivanja. Syoss Glossing Hold linija obuhvata lak i penu za kosu, koji u ulozi završnog tretmana pružaju blistav sjaj kosi.   

Proizvode nove SYOSS Glossing linije  su dostupni  u radnjama od marta 2013.