Nova linija proizvoda Gliss Ultimate Oil Elixir
Intenzivna nega kose sa hranjivim uljnim eliksirom za veoma oštećenu i lomljivu kosu. Kompanija Henkel izbacila je na tržište novu liniju proizvoda Gliss Ultimate Oil Elixir koja je namenjena intenzivnoj nezi veoma oštećene, previše tretirane i lomljive kose, koja zahteva posebno efikasnu negu kako bi povratila strukturu i sjaj. Novi Gliss Ultimate Oil Elixir sadrži negujuće ulje, koje je jedan od najefikasnijih i najjačih sastojaka koji pružaju intenzivnu negu. Formula sa negujućim uljnim eliksirom obnavlja i hrani oštećenu kosu pomoću tečnih komponenti, istog trenutka dajući joj otpornost, mekoću i sjaj koji oduzima dah.

Izuzetno oštećena, previše tretirana i lomljiva kosa je posebno podložna pucanju i krzanju krajevima. Vlas je oštećena duboko u svojoj strukturi, kutikula je gruba i kosa je na dodir beživotna i lomljiva. Takođe, kosa je obično neposlušna i teško se češlja i oblikuje. Kako biste povratili njenu prirodnu lepotu, potrebni su vam proizvodi za negu kose koji su superiorni.

Sa linijom proizvoda Gliss Ultimate Oil Elixir, stručnjak za negu kose Gliss lansira proizvode za oporavak kose koji sadrže sastojke visokog kvaliteta. „Posebna kombinacija tečnih komponenti za negu kose i negujućeg uljnog eliksira nam omogućava da oporavimo strukturu vlasi upravo duboko u korenu, i da u isto vreme izgladimo površinu vlasi, oblažući je ravnomerno super tankim slojem“, objašnjava dr Poppe, direktor međunarodnog sektora za razvoj proizvoda za negu kose u Beauty Care sektoru kompanije Henkel.

Nova formula pruža svilenkastu mekoću i dijamantski sjaj a da ne čini kosu teškom, oporavlja oštećenu strukturu i popunjava pukotine na površini vlasi, tako da je svaka vlas pouzdano zaštićena od pucanja, rascvetalih krajeva i suvoće, kosa postaje meka na dodir, svilenkasto glatka i sija dijamantskim sjajem.  

Nova linija proizvoda obuhvata Ultimate Oil Elixir šampon, Ultimate Oil Elixir balsam, Ultimate Oil Elixir balsam u spreju, Ultimate Oil Elixir masku u teglici i Ultimate Oil Elixir serum.