Glatka, nežna i blisava koža u svakoj životnoj dobi san je svake žene. Liftactiv serum 10 predstavlja veliki napredak u borbi protiv starenja kože koji delotvorno učestvuje u borbi protiv bora i pruža dugotrajni osećaj liftinga. Vichy je pripremio idealnu ponudu posebno za Vas: Potražite Vaš omiljeni Liftactiv serum 10 u velikom formatu od 50 ml po ceni od 30 ml i uživajte u idealnom osećaju na svojoj koži još duže!

Liftactiv Serum 10: nauka u bočici

Vichy je koncentrovao desetoprocentnu ramnozu u jedinoj teksturi koja može da primi tako visoku koncentraciju - u serumu. Broj 10 u nazivu proizvoda označava i brzi rezultat već vidljiv 10 minuta posle nanošenja*. Inovativna formula daje brzi efekat liftinga i već nakon nanšenja prve kapljice čini kožu kao novom, glatkom, nežnom i blistavijom. Proizvod je takođe primeren i za osetljivu kožu jer je bez parabena i hipoalergen. Obogaćen je Vichy termalnom vodom koja umiruje i jača kožu. Tajna teksture je u uljanom vosku obogaćenom hranljivim biljnim uljima koji osigurava dugotrajni osećaj prijatnosti i brine o čvrstoći kože. Struktura gela lagano klizi po koži i osigurava lagan i vlažan završni sloj.

* SERUM – samoprocena 52 žene

Granice starenja kože su pomerene

Linija Liftactiv već 15 godina predstavlja trendove u inovacijama za mlađi izgled kože kod današnjih žena, jer dokazano deluje na smanjenje bora, osigurava čvrstoću kože i ima dugotrajan efekat na elastičnost kože. Papilarni dermis, fin i krhki sloj ćelija smešten u gornjem delu dermisa, najaktivniji  je deo kože i koji samostalno upravlja regeneracijom cele kože. Laboratorija Vichy nazvala ga je DERM SOURCE, izvor nastanka kože. Pod njegovim uticajem se stvaraju nove ćelije, nova vlakna i novi vitalni molekuli svuda u koži. Nakon proučavanja više od 50 molekula protiv starenja, istraživački cenar Vichy odabrao je ramnozu, aktivni koncentrat biljnog porekla, u visokoj koncentraciji od 10%, za ciljano delovanje na Derm Source i granice starenja.

Liftactiv Derm Source, potpun odgovor protiv starenja kože
U liniji Liftactiv Dermsource nalaze se dnevna nega koja je dostupna u dve teksture: za normalnu do mešovite kože i za suvu kožu, noćna nega, Liftactiv Derm Source Yeux proizvod za negu područja oko očiju i novitet linije Liftactiv: Serum 10 za oči & trepavice koji ublažava bore, čini pogled blistavim i jača trepavice za otvoreniji i mlađi pogled!

Idealna ponuda

Potražite Vaš omiljeni Liftactiv serum 10 u velikom formatu od 50 ml po ceni od 30 ml i uživajte u idealnom osećaju na Vašoj koži još duže. Ponuda je dostupna u svim Vichy partnerskim apotekama i traje do isteka zaliha - zato požurite u Vašu najbližu apoteku i počastite svoju kožu malđim izgledom!


LIFTACTIV SERUM 10 (50 ml): 3904.5 RSD*
* Cena je informativna i može da se razlikuje u skladu sa pravilnikom o cenama u apoteci.