U današnjem svetu sreća je više od prolaznog osećaja. Sreća ima snagu da nas podigne na noge, da nam pomogne da prevladamo životne prepreke i ujedini nas u jedan, zajednički cilj kako bi svet učinila mestom nade. Uz La Vie est Belle Soleil Cristal, Lancôme vas poziva da probudite sreću u sebi i pronađete snagu u izražavanju vaše individualne lepote, i da podelite svetlo radosti sa svima oko vas. Ambasadorka Lancôme-ove kultne parfemske vode, Julia Roberts, predstavlja Blistavu Sreću za La Vie est Belle Soleil Cristal. Kada se ona nasmeši, nasmeši se ceo svet. Zarobljena u trenutku čiste sreće - njena bela haljina ističe njen blistavi ten, čiji blistavi odsjaji odjekuju krilima na bočici. Holografski sjaj pojačava sunčevu svetlost koja naglašava njenu prirodno blistavu lepotu. Nepotrebno je reći da je u ovoj kampanji prožetoj svetlošću prava zvezda sjajna žena čiji je osmeh dovoljan da obasja svet. Širimo sreću zajedno kako bismo stvorili bolje sutra. Obasjajte svet osmehom.

Put osvetljen Sunčanom Aurom

Uživajte u najblistavijem osmehu “skrivenom“ u parfemskoj vodi. La Vie est Belle Soleil Cristal obasjava i osvetljava originalnu parfemsku vodu tragom solarnih nota. Sada blista još jače.

Poput osmeha koji osvetljava poznato lice, solarne note La Vie est Belle osvetljavaju ovaj kultni
akord iznutra ka spolja.

U srcu ove kompozicije nalazi se trio slatkih belih cvetova: jasmin, cvet narandže i ylang ylang, povezani solarnim akordom kokosa koji ističe njihovu kremastu i baršunastu teksturu.

Ovaj topli, senzualni i neverovatno slikoviti akord, kontrast je bergamotu i mandarini koji u parfemsku vodu unose trenutni i blistavi osećaj svežine.

Duo irisa i pačulija, kultni potpis La Vie est Belle, spojen sa mirišljavom vanilom koja mu daje neviđen sjaj.

Sreća je u detaljima

Poimanje sreće koja obasjava svet nadahnulo je Lancôme pri odabiru sastojaka za La Vie est Belle Soleil Cristal. Vođen uverenjem da bi savršena parfemska voda trebala da donese sreću onima koji je nose i onima koji je izrađuju, Lancôme se brine o očuvanju prirodnih resursa i etičkih radnih uslova.

Vrhunska infuzija Burbon Vanile sa Madagaskara dobijena posebnim postupkom ekstrakcije iz ručno ubranog zrna, proizvod je industrije koja ima značajno pozitivan uticaj na ostrvske poljoprivrednike. Ovaj sistem poljoprivrednicima pruža etičke radne uslove, i istovremeno nastoji da zaštiti bogatstva ove jedinstvene regije.

Esencija balijskog pačulija, jedan od ključnih sastojaka senzualne parfemske vode La Vie est Belle, je proizvedena putem održivog kanala sa sertifikatom "For Life". Ovim sertifikatom želi da se osigura održivi izvor prihoda za više od 80 lokalnih poljoprivrednika i osnaži zajednicu poboljšanjem proizvodnog lanca i obnovom krhkog ekosistema zemlje.

Novi Simbol Sreće

"Kristalni osmeh" na bočici ove parfemske vode postao je ikona. La Vie est Belle bočica simbol je sreće od svog stvaranja 2012. godine, a sada je potpuno redizajnirana za najnovije izdanje. Infuzijom holografskih odsjaja prozirno staklo bočice predstavlja blistavu auru blistavog osmeha. Poput kristala koji lomi svetlost koja sija kroz njegovu površinu, stvara svetlucavi efekat koji se menja pokretima, otkrivajući beskrajne nijanse boja. Blista zajedno sa krilima koja okružuju njeno grlo svojom prirodno lepom nijansom breskve i prelivajućim sjajem.