Od 25.02.2021. godine Armani/Privé je dostupan u Srbiji, u Sephora parfimerijama u Ušću i Galeriji. Visoka moda se temelji na savršenom kroju, umeću kreiranja i kreativnosti. Na isti način nastaju i mirisi Armani/Privé – sve kolekcije sadrže najprobranije sastojke. Svaki miris je uzbudljiva nova etapa na putovanju u Armanijev svet, prožet nadahnućem i senzibilnošću vrhunskog kreatora. Giorgio Armani  je prvobitno ove mirise zamislio kao poklon svojim prijateljima i voljenim osobama u znak pažnje. U podlozi je sasvim lična priča prožeta emocijama, nadahnućem, slobodom i intimnošću. Armani/Privé je sa velikim uspehom predstavljen široj javnosti, vremenom se razvio u projekat koji izuzetno verno predstavlja kreatorov mirisni i čulni svet. Kao neprikosnoveni majstor elegancije koji u radu koristi najfinije materijale, Giorgio Armani nesebično deli ono što voli, uz dašak lične snage i jednostavnosti. Mirisi se, poput kolekcija visoke mode Armani/Privé, temelje na jednostavnim linijama, izuzetnim komponentama i neizostavnim detaljima.

Odišu snagom, prisutnošću i senzualnošću. Armani ništa ne prepušta slučaju, jer to je jedini put ka izuzetnosti. Kao što lepotu prožimaju emocije, a maštu sećanja, tako i miris odiše prirodnom, urođenom elegancijom.

„Armani/Privé sam prvobitno zamislio kao poklon svojim najdražim prijateljima. Ali projekat je doživeo neverovatan uspeh pa su me saradnici uverili da mirise svakako moram da predstavim široj javnosti. Znajući da je reč o izuzetno ličnom projektu, želeo sam da posebno izdanje zadrži notu ekskluzivnosti u što većoj meri. Zato sam u sklopu projekta kreirao ekskluzivno izdanje vrhunskih parfema prožetih daškom egzotike. Svaki od njih priziva određeno raspoloženje i kreira posebnu atmosferu dalekih zemalja.” - Giorgio Armani

Mirisi Armani/Privé dostupni su u četiri kolekcije:

Les Eaux, La Collection, Les 1001 Nuits, i Les Terres Précieuses.