REDERMIC YEUX [R] Sa termalnom vodom La Roche-Posay
Nakon dugogodišnjeg istraživanja La Roche- Posay je razvio liniju Redermic koja sadrži efikasne aktivne sastojke protiv starenja prilagođene posebnim potrebama osetljive kože. Ove jeseni La Roche- Posay predstavlja Redermic Yeux [R] intenzivni koncentrat protiv starenja kože za područje oko očiju. Efikasan kompleks Retinola za izglađivanje kože u kombinaciji sa Kofeinom namenjen je za upotrebu protiv bora, podočnjaka i znakova umora. Linija proizvoda protiv starenja kože REDERMIC R+C sadrži aktivne materije (Retinol, Vitamin C) protiv starenja kože, prilagođene posebnim potrebama osetljive kože.

Ove jeseni La Roche-Posay ide korak dalje i predstavlja  novitet u liniji Redermic kao kompletan odgovor na fotostarenje: Redermic Yeux [R]. Područje oko očiju je vrlo osetljiv deo tela podložan prvim znakovima starenja kože: bore, preuranjene pigmentacijske fleke, nepravilna površina kože i tamni podočnjaci su neki od uočljivih  znakova starenja  područja oko očiju. Svakodnevni umor, rad na računaru, čupanje obrva i činjenica da u jednom danu trepnemo oko 15 000 puta utiču na elastičnost, površinu i izgled osetljive kože oko očiju.

Redermic Yeux [R] je intenzivni koncentrat protiv starenja kože za područje oko očiju. Efikasan kompleks Retinola za izglađivanje kože u kombinaciji sa Kofeinom namenjen je za upotrebu protiv bora, podočnjaka i znakova umora. Fluidna tekstura izuzetno je lagana i pruža efekat zatezanja kože. Nakon nanošenja područje oko očiju deluje sveže i blistavo, podočnjaci su smanjeni, bore su izglađene i koža oko očiju je odmornija. Proizvod sadrži termalnu vodu La Roche-Posay, primeren je za osetljivu kožu, hipoalergen je i ne sadrži paraben.

- REDERMIC R + C dvostruko delovanje protiv starenja osetljive kože - Linija proizvoda protiv starenja kože sadrži aktivne sastojke protiv starenja kože, prilagođene posebnim potrebama osetljive kože. Redermic R sa novom generacijom Retinola uz postepeno otpuštanje (L.P.) deluje na restrukturiranje površine kože i bori se protiv znakova fotostarenja. Redermic C predstavlja aktivnosti vitamina C u proizvodu za izglađivanje bora, obnavljanje čvrstoće i ujednačavanje tona kože.

 - REDERMIC [R]: Retinol za osetljivu kožu sa efikasnim delovanjem na restrukturiranje površine kože, koji se bori protiv znakova fotostarenja. Linija proizvoda Redermic R sastoji se od Redermic R intenzivne korektivne nege za lice i Redermic R  intenzivnog koncentrata za područje oko očiju.

- REDERMIC [C]: Delovanje vitamina C u savršenom proizvodu za izglađivanje bora, obnavljanje čvrstine i ujednačavanje tona kože Redermic C sastoji se od Redermic C nege protiv starenja kože lica i Redermic C nege za područje oko očiju.

Redermic proizvodi mogu se koristiti samostalno, a ako ih koristimo istovremeno predstavljaju savršen program sa komplementarnim i pojačanim delovanjem. REDERMIC [R] popravlja znakove fotostarenja kože: naglašene bore, prerane starosne pege, grubu kožu sa neravnomernim tonom kože. REDERMIC [C] popravlja znakove prirodnog starenja kože: bore, gubitak čvrstine i ujednačenosti tena.

Neobavezujuća preporučena cena: 2,910.00 RSD*
* Neobavezujuća preporučena  cena ( Kupac je slobodan da, u svako doba, nezavisno i samostalno odredi sopstvene maloprodajne cene, u skladu sa svojom cenovnom politikom)

Svi proizvodi La Roche-Posay su razvijeni u saradnji sa dermatolozima i odgovaraju strogim načelima razvoja koji su propisani u farmaceutskim laboratorijima. Sadrže termalnu vodu La Roche-Posay, prirodnu bogatu selenom, koja ima dokazano dermatološko delovanje: umiruje i omekšva kožu, smanjuje nadraženost, pospešuje protok tečnosti, izlučivanje štetnih materija i deluje kao antioksidant.