Različite reakcije osetljive kože na spoljašnje i unutrašnje faktore mogu uticati na postojanost i završni izgled šminke.  La Roche-Posay je upravo iz tog razloga stvorio liniju pudera Toleriane Teint koji vidljivo kontrolišu reakcije osetljive kože. Ove godine La Roche-Posay predstavlja dva noviteta u liniji Toleriane Teint za besprekoran ten osetljive kože:  Toleriane Teint matirajući puder penaste teksture za mešovitu do masnu kožu pruža ravnomeran i matiran ten i dugotrajan osećaj prijatnosti i lakoće. Toleriane Teint hidratantni puder vodeno-kremaste teksture za normalnu do suvu kožu pruža ujednačen i satenski ten, prirodno sjajan izgled  i dugotrajan osećaj hidratacije. Novi Toleriane Teint puderi pružaju efikasnost za sve tipove osetljive kože.

Nanošenje šminke na osetljivu kožu često je otežano - neodgovarajući puder ne prilagođava se uvek površini lica. Tokom dana može se pojaviti osećaj neprijatnosti i zatezanja. Slojevi pudera popunjavaju neravnine na licu (bore, borice, suve površine, nepravilnosti) i rezultat je neujednačen izgled. Kako bi     suvu i osetljivu kožu mogli da ulepšamo odgovarajućim puderom, neophodno je koristiti proizvode koji harmonizuju, pružaju osećaj prijatnosti i hidriraju kožu. Isto tako preporučljivo je odabrati hipoalergenu formulu kako bi se smanjio rizik od nadraživanja i alergija za osetljive tipove epidermisa. La Roche - Posay je stvorio liniju pudera Toleriane Teint za besprekoran ten koji vidljivo kontrolišu reakcije osetljive  kože.

TOLERIANETEINTMATIRAJUĆI PUDER PENASTE TEKSTURE matirajući puder za osetljivu mešovitu i masnu kožu koji pruža ravnomeran i matiran ten i dugotrajan osećaj lakoće. Proizvod tokom celog dana kontroliše postojanost i kvalitet šminke i omogućuje ujednačen, izgledom prirodan i osvežen ten.
Lagana penasta tekstura obogaćena upijajućim aktivnim sastojcima (perliti) kontroliše znojenje i koža je matirana baršunastim završnim slojem. Proizvod je dostupan u 3 nijanse, testiran je na osetljivoj koži i sadrži SPF 20.

TOLERIANETEINTHIDRATANTNI PUDER VODENO-KREMASTE TEKSTUREjehidratantni puder za normalnu i suvu osetljivu kožu koji pruža ujednačen i satenski ten i prirodno sjajan izgled bez šminkanja. Proizvod omogućava dugotrajan osećaj prijatnosti dok je tekstura bogata vodom i hijaluronskom kiselinom koja pruža 12 sati hidratacije.* Koža je tokom dana hidriran, a ten kože je ujednačen i ima prirodni sjaj. Sveža tekstura kreme na bazi vode sadrži SPF 20, primeren je za osetljivu kožu i obogaćen je termalnom vodom La Roche-Posay.    

Veoma lake i nežne teksture lako se razmazuju i pružaju jednostavnu i prilagodljivu podlogu kako biste osigurali prirodan konačni izgled.

Toleriane Teint puderi oblikovani su u skladu sa specifičnim zahtevima osetljive kože: strog izbor sastojaka, bez parabena, bez mirisa, testirani pod dermatološkim nadzorom na osetljivoj koži, hipoalergeni i nekomedageni proizvodi sa termalnom vodom La-Roche Posay. Linija Toleriane Teint sastoji se od novih dekorativnih pudera za umereno prekrivanje i Toleriane Teint korektivnih pudera za potpuno prekrivanje: Toleriane Teint Mineral kompaktan korektivni puder u  kamenu za normalnu i mešovitu kožu i Toleriane Teint tečni  korektivni puder. Za bolji život osetljive kože.

*instrumentalno ispitivanje

Svi proizvodi La Roche-Posay su razvijeni u saradnji sa dermatolozima i odgovaraju strogim načelima razvoja koji su propisani u farmaceutskim laboratorijima. Sadrže termalnu vodu La Roche-Posay, prirodnu bogatu selenom, koja ima dokazano dermatološko delovanje: umiruje i mekša kožu, smanjuje nadraženost, pospešuje protok tečnosti, izlučivanje štetnih materija i deluje kao antioksidant.