VICHY ANTI-AGE - Idealna koža u svim životnim dobima
Starenje kože je biološki proces, ali različiti unutrašnji i spoljašnji faktori poput hormonskih promena, umora, stresa i izloženosti UV zracima takođe igraju bitnu ulogu kod starenja kože lica. U skladu sa tim Vichy je definisao tri kategorije starenja kože prema kojima je razvijena odgovarajuća ekspertiza proizvoda: Idealia kao odgovor na starenje kože pod uticajem načina života, Liftactiv Derm Source za hrono-biološko starenje i Neovadiol Gf kreiran za hormonalno starenje kože. Ove jeseni Vichy predstavlja Anti-Age liniju u posebnom darežljivom 75 ml pakovanju; dnevne anti-age nege Idealia, Liftactiv Derm Source i Neovadiol Gf dostupne su u 75 ml pakovanju  po ceni od 50 ml u svim ovlašćenim Vichy partner apotekama.*

Starenje kože je dugotrajan i prirodan proces ali različiti unutrašnji i spoljašnji faktori poput ljudske genetske osnove, imunološkog stanja tela, hormonskih promena i izloženosti štetnim spoljašnjim činiocima mogu da ubrzaju biološko starenje kože lica. Starenje kože vezano je za promene na različitim nivoima kože: koža je građena slojevito a promene na gornja dva sloja, epidermisu ili površinskom sloju i dermisu ili srednjem sloju, se najviše odražavaju prema spolja. U skladu sa poznavanjem tih događanja Vichy je kreirao kreme za negu i  borbu protiv starenja omogućavajući  idealnu kožu za svaku životnu dob.

*Promocija je dostupna u Vichy partner apotekama i traje od isteka zaliha

KOJA JE VAŠA IDEALNA NEGA?

STARENJE KOŽE POD UTICAJEM NAČINA ŽIVOTA: IDEALIA
Laboratorije Vichy donose sasvim novi pogled na starenje kože koje nije direktni rezultat bioloških promena, već negativnih činilaca kojima je koža izložena. Upravo činioci kao što su stres, nedostatak sna, neuravnotežena ishrana i UV zračenje direktno utiču na izgled i kvalitet kože. Idealia dnevna nega pruža idealan kvalitet i glatku površinu kože, ujednačen ten i ublažene bore. Kombuha, jedan od glavnih sastojaka Idealia dnevne nege, je poznata vekovima u farmakopeji zbog svog terapeutskog delovanja, tonificirajućih i antioksidativnih osobina. Ovaj aktivan sastojak preoblikuje kvalitet kože i deluje na kožu sloj po sloj i čineći je idealnom.

HRONO-BIOLOŠKO STARENJE KOŽE: LIFTACTIV DERM SOURCE
Bore, gubitak čvrstine kože i životni ciklus proizvodnje novih tkiva u koži su odlike hrono-biološkog starenja kože. Desetogodišnje istraživanje pokazalo je kako je papilarni dermis, fin i krhki sloj ćelija smešten u gornjem delu dermisa, najaktivniji  deo kože i kako samostalno upravlja regeneracijom cele kože. Stručnjaci Laboratorija Vichy nazvali su ga DERM SOURCE - izvor nastanka kože. Pod njegovim uticajem stvaraju se nove ćelije, nova vlakna i nove vitalne razmene svugde u koži. Liftactiv Derm Source utiče upravo na ovaj deo kože i pomera granice starenja. Ovaj proizvod je potpuna nega za čvrstinu kože koja uklanja bore, čak i duboke, učvršćuje kožu i u potpunosti preoblikuje njenu teksturu.

HORMONSKO STARENJE KOŽE: NEOVADIOL  Gf
Ubrzano starenje kože, opušteni mišići lica, suva i umorna koža bez sjaja samo su neki od rezultata uticaja hormonskog starenja na kožu. U tom osetljivom razdoblju koža traži posebnu pažnju, redovnu i intenzivnu negu koja će je učiniti vitalnom i usporiti njeno starenje. Neovadiol Gf je prva Vichy nega dokazanog delovanja na 3 ključne zone kod žena u menopauzi: preoblikovane jagodice, elegantniji vrat i redefinisan oval lica. Ova nega omogućava umirivanje tkiva i učvršćivanje crta lica.

VICHY ANTI-AGE LIMITED EDITION- Ove jeseni Vichy predstavlja promotivno pakovanje Idealia, Liftactiv Derm Source i Neovadiol Gf dnevne nege: Potražite Vašu omiljenu Vichy Anti-Age negu u posebnom 75 ml pakovanju po ceni od 50 ml. Promocija je dostupna u ovlašćenim Vichy apotekama i traje do isteka zaliha.

IDEALIA: 2,915 RSD*
LIFTACTIV DERM SOURCE: 3,178 RSD*
NEOVADIOL Gf : 3,398 RSD*

*Neobavezujuća preporučena cena. (Kupac je slobodan da, u svako doba, nezavisno i samostalno odredi sopstvene maloprodajne cene, u skladu sa svojom cenovnom politikom).