Svi volimo onaj dragoceni osećaj nakon nekoliko dana odmora kada uspemo da se dobro naspavamo i svom organizmu pružimo sve što mu je potrebno za oporavak i svežinu. Od sada, taj doživljaj možete prepoznati i svakog jutra u ogledalu! Eucerin®Hyaluron-Filler Noćni Hidro Booster pruža vašoj koži tokom noći sve što joj je potrebno - popunjavanje finih bora, intezivnu hidrataciju i aktivnu regeneraciju. Zahvaljujući tome vaše lice ujutru izgleda sveže, odmorno i podmlađeno! Prve simptome starenja kože uočavamo već u 20-tim kada započinje proces opadanja nivoa hijalurnoske kiseline u koži i na licu se pojavljuju prve fine bore.

Tokom godina, uz produbljivanje bora, sve očigledniji postaju umoran izgled i gubitak sjaja na koje značajno utiču nedovoljna hidriranost i smanjenje sposobnosit kože da se regeneriše i bori protiv oksidativnog stresa.

Formulacija Eucerin®Hyaluron-Filler Noćnog Hidro Booster-a  osmišljena je tako da tokom noći pomogne koži da odgovori na sve izazove koje donosi prirodan proces starenja, ali i one koje uzrokuju nedostatak kvalitetnog sna, stres, dehidratacija…

Njegova trosturka efikasnost počiva na formulaciji čiju osnovu čine četiri osnovna sastojka: hijaluronska kiseline, glicerin, dekspantenol i vitamin E.

Hijaluronska kiselina dugog lanca u formulaciji Eucerin®Hyaluron-Filler Noćnog Hidro Booster-a poboljšava hidriranost na površini kože i tako popunjava fine linije i bore. Hijaluronska kiselina kratkog lanca prodire dublje u epidermalne slojeve, stimuliše proizvodnju hijalurona i hidrira kožu dajući joj volumen i popunjavajući bore iznutra.

Glicerin, jedan od najpoznatijih hirirajućih sastojaka, u formulaciji ovog preparata ima ulogu da vodu što duže zadrži u koži.

Udružena, ova dva sastojka obezbeđuju koži trenutnu, intezivnu i dugotrajnu hidrataciju koja traje i do 72 sata.

Dodatno, tokom noći, upravo onda kada se ceo organizam odmara i obnavlja, dekspantenol u formulaciji Eucerin®Hyaluron-Filler Noćnog Hidro Booster-a pomaže koži da se regeneriše, dok vitamin E štiti kožu od oksidativnog stresa.

Rezultat dejstva kombinacije ovih nekoliko sastojaka je koža која ujutru izgleda sveže i odmorno, glatko i zategnuto.

Ultralagana, nelepljiva tekstura Eucerin®Hyaluron-Filler Noćnog Hidro Boostera i trostruki efekat koji pruža čini ga pogodnim za prvu anti-age negu, ali i negu zrele kože, posebno ako joj je potrebna dodatna hidratacija.

Kliničke i dermatološke studije pokazale su i veoma dobru efikasnost i podnošljivost ovog preparate za sve tipove kože, uključujući i osetljivu.

U studiji samoprocene, u kojoj je učestvovalo 160 žena starosti između 25 i 40 godina, 99% dama potvrdilo je da, nakon četiri nedelje redovne primene, Eucerin®Hyaluron-Filler Noćni Hidro Booster pruža koži svež i odmoran izgled i obezbeđuje dugotrajnu hidriranost i blistavost  svaki dan.