Od 1851. godine brend Kiehl's stalno teži unapređenju – od odgovornih formulacija, pakovanja i proizvodnje do pružanja podrške i pomaganja zajednicama da smanje svoj uticaj na okolinu. Sa tim na umu, brend Kiehl's je odabrao tri omiljene formule i pretvorio ih je u NOVE koncentrovane sapune za kožu lica Future Made Better – to je kolekcija koja se sastoji od tri ciljana, čvrsta proizvoda za čišćenje kože lica formulisana za temeljno čišćenje bogatom penom, što kožu čini svežom i uravnoteženom, bez osećaja suvoće ili zatezanja. Svi novi koncentrovani sapuni sadrže barem jedan sastojak iz obnovljivog izvora i formulisani su uz minimalnu količinu otpada od plastičnih pakovanja – kako bi vam pružili ciljanu rutinu čišćenja koja je jednako posvećena održivosti, kao i koži.

Svaka formula sapuna je preko 96% biorazgradiva i sadrži stručno osmišljenu mešavinu sastojaka inspirisanu omiljenim linijama brenda Kiehl's kako bi se ciljano delovalo na čitav niz problema sa kožom:

Ultra Facial Hydrating Concentrated Cleansing Bar: Obogaćena glacijalnim glikoproteinom i skvalanom iz obnovljivih izvora, ova negujuća formula ne narušava zaštitnu barijeru kože, dok istovremeno poštuje prirodnu pH vrednost kože. Formula nežno čisti i vraća koži     vlažnost za postizanje zdravijeg izgleda.

Calendula Calming & Soothing Concentrated Facial Cleansing Bar: Pogodna za masnu kožu koja je sklona aknama, ova formula sadrži približno 100 latica nevena iz održivog izvora koji umanjuju crvenilo, čineći kožu svežom, umirenom i savršeno čistom.

Rare Earth Deep Pore Purifying Concentrated Facial Cleansing Bar: Amazonska bela glina i prah bambusa iz obnovljivih izvora su deo formule sapuna koji sadrži 80% pročišćavajućih sastojaka, uklanja mrtve ćelije i intenzivno čisti kožu, dok istovremeno pruža osećaj uravnoteženosti bez viška ulja ili osećaja suvoće.