Nega kože je stvar poverenja. Od svog lansiranja 2009. Lancome Advanced Génifique je postao globalni fenomen s više od 35 miliona prodatih bočica širom sveta. 2022. godine, Lancôme je snimio prvu lokalnu kampanju u Adria-Balkan regiji s Anđelom Jovanović (IG: @_blejzmodesti), koja se na domaćoj sceni probila kao filmska, televizijska i pozorišna glumica. Anđela Jovanović je istinski simbol prirodne lepote i talenta. Svojim prirodnim šarmom i vedrim duhom, odražava vrednosti brenda Lancôme. Njeni neosporni talenti i joie de vivre čine je savršenim izborom za Lancôme porodicu ambasadora brenda. ZA KOŽU MLADOLIKOG I ZDRAVOG IZGLEDA - Advanced Génifique je Lancôme serum broj 1 za sve žene, svih godina, tipova i tonove kože. Uravnotežen mikrobiom je ključ zdravog i lepog izgleda kože. Godine, spoljni agresori, zagađenje, UV zraci, neuravnotežena ishrana i ostali faktori mogu ugroziti njegovu ravnotežu.

Ako naš mikrobiom postane neuravnotežen zbog spoljnih ili unutrašnjih faktora, može izgubiti sposobnost svoje uloge na optimalnom nivou. Kao rezultat toga, naša koža postaje ugrožena.

Advanced Génifique serum dokazano pomaže prilikom jačanja i obnove mikrobioma kože, oslabljenog nakon agresivnih spoljnih uticaja, i to već od prve kapi.

IKONSKI SERUM SNAŽNE FORMULE - Formulisana pomoću 30 miliona prebiotičkih i probiotičkih frakcija* unutar jedne kapaljke koja sadrži hranljive sastojke potrebne koži i njenom mikrobiomu, hijaluronske kiseline koja pomaže pri zaglađivanju kože i nadomešćuje manjak vlage u koži, kao i vitamina CG, derivata vitamina C koji pomaže pri poboljšanju tona kože.

DOKAZANO DELUJE

Vidljivo deluje na poboljšanje raznih znakova starenja:

- Blistavost + 52%
- Bore -46%
- Fine linije -42%
- Otpornost kože + 49%
- Čvrstina + 48%
- Ujednačen ton kože + 42%

*Rezultati testiranja od strane stručnjaka nakon 8 nedelja na 34 žene.

NANESITE LANCÔME SERUM BROJ 1 UZ ANĐELU JOVANOVIĆ U 3 JEDNOSTAVNA KORAKA