Outspoken - Pokažite svoje samopouzdanje
Avon predstavlja Outspoken by Fergie, prvi parfem kreiran u saradnji sa čuvenom umetnicom i pevačicom Fergie. Prepoznatljiva i neverovatno smela mirisna nota, Outspoken by Fergie je namenjen ženi kojoj nije potrebno predstavljanje; ona je neustrašiva, iskrena prema sebi i čvrsta u svojim stavovima. Nastavljajući saradnju sa poznatim zvezdama, poput Reese Witherspoon, Christian Lacroix i Courteney Cox, Avon sa ponosom najavljuje najnovije partnerstvo sa Fergie.

Posebno sam srećna partnerstvom sa kompanijom Avon i stvaranjem svog prvog parfema” izjavila je Fergie. “Uvek tražim nove načine da se izrazim a parfem je savršena prilika da podelim svoju originalnost i samopouzdanje sa svojim obožavaocima i Avon Damama.

Ova mirisna nota je puna smelih kontrasta koji bude čula. Zanosan i senzualan, Outspoken by Fergie podjednako kombinuje nezavisnost, samopouzdanje i ženstvenost. Smele gornje note odišu misterioznošću koja golica čula, dok neustrašive srednje note parfema daju oštar kontrast otvoreno seksi mirisnoj noti crne kože. Miris uokviruju cvetne i voćne note.

SMELE GORNJE NOTE
Ledena kupina, karambola, divlji šafran
ZANOSNE SREDNJE NOTE
Tuberosa Absolute, ponoćni jasmin, pasiflora
NEUSTRAŠIVE DONJE NOTE
Crna koža, sirova ebanovina, vetiver

Od muzike do garderobe, moj stil u potpunosti govori da treba imati i iskazati svoj stav,” objašnjava Fergie. “Zbog toga moj prvi parfem odiše nezavisnošću — Outspoken će sigurno učiniti da se za vama okreću dok u isto vreme dozvoljava da vaša prava ličnost izađe na površinu.

Outspoken parfem spakovan je u glamuroznoj providnoj bočici crne boje sa poklopcem za koji je inspiracija bila luksuzni dekor Fergie svadbenog apartmana. Intrigantna šara na bočici i pakovanju odslikava kreativnost i originalnost umetnice Fergie.  

Outspoken by Fergie biće u prodaju u Srbiji od 21. oktobra 2010. godine.