Letnja sezona je izazovna za našu kožu. U ovo doba godine, čak i kratak boravak na suncu bez adekvatne zaštite može vas koštati bolnih i potencijalno opasnih opekotina, kao i drugih negativnih posledica UV zračenja. Zbog visokih temeperatura, takođe, koža dodatno gubi vlagu i postaje dehidrirana. Da biste to sprečili, već sada, na početku leta, u vašu dnevnu rutinu uvedite navike i preparate koji će vašoj koži pomoći da ostane zdrava i lepa. Koristite sredstvo za čišćenje kože koje hidrira Eucerin® DermatoCLEAN [HYALURON] 3u1 Micelarna voda temeljno čisti sve nečistoće i šminku, a zahvaljujući kombinaciji izrazito blagih kompleksa za čišćenje sa hijaluronskom kiselinom, pomaže koži da održi svoj prirodni balans hidriranosti. Pre dnevne kreme nanesite serum da biste svojoj koži obezbedili dodatnu hidrataciju Zbog osobine da vezuje veliku količinu vode, hijaluronska kiselina ima velike hidrirajuće i antiage potencijale, a moćno dejstvo Eucerin®Hyaluron-Filler Hidro Boostera počiva upravo na udruženom dejstvu hijaluronske kiseline srednjeg i kratkog lanca i glicerina.

Izuzetno lagan i osvežavajuć, ovaj serum se brzo upija i zato je idealan kao podloga za šminku. Pogodan je čak i za osetljivu kožu.

Redovno koristite preparate za zaštitu od sunca koji efikasno štite, a istovremeno hidriraju kožu

Novi preparat iz Eucerin® linije za zaštitu od sunca Eucerin®Hydro Protect Ultralagani fluid za zaštitu od sunca SPF50+ odgovara svim tipovima kože, lako se nanosi, brzo upija i ne ostavlja masne tragove na koži. Pored toga:

Povećava hidrataciju kože do 25%

Obezbeđuje zaštitu DNK ćelija kože od oksidativnog stresa izazavnog UV zračenjem

Pruža visoku UVA i UVB zaštitu, kao i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS)

Zahvaljujući Eucerin®Hydro Protect Ultralaganom fluidu za zaštitu od sunca SPF50+ vaša koža će biti meka, lepa i zaštićena uz upotrebu samo jednog preparata, a vi ćete uživati u sunčanim danima sa novim samopouzdanjem!

INFO PLUS: Izlazeći u susret svojim korisnicima, Eucerin® je do 30. juna pripremio niz pogodnosti prilikom kupovine preparata za redovnu negu i zaštitu od sunca.

Prilikom kupovine preparata iz Eucerin® linije za zaštitu od sunca ostvarujete popust od 30%

Ukoliko posetite promocije u Eucerin® partner apotekama, kupovinom Eucerin® preparata za negu i čišćenje kože u vrednosti iznad 1.500 dinara na poklon ćete dobiti Eucerin® komplementarni preparat. Ova ponuda se ne odnosi na specijalna pakovanja i artikle čija je cena već snižena ili su deo druge specijalne ponude.