Spremanje za putovanje, pakovanje, kupovina najvažnijih sitnica su stvari koje mnogima od nas predstavljaju uživanje ali i pravi pakao. Da li se sve neophodno nalazi u koferu i da li smo kupili sve što nam treba za negu kože? Brojni preparati, bezbroj nesesera sa kozmetikom i kupkama i kofer je već pun? Predstavljamo vam rešenje kako da uz samo jedan proizvod obezbedite najbolju negu svom licu! Neka vaš saputnik tokom celog leta bude Foreo LUNA mini 2 revolucionarni uređaj za negu lica! LUNA mini 2 je inovacija u svetu lepote i dermatologije! Ovaj mali čudotvorac čisti masnoću sa lica tako temeljno da ćete pomisliti da ste dobili novu kožu, jer uklanja čak 99,5% masnoće sa kože. Ono što je dodatno olakšanje je što LUNA mini 2 može da stane u vaš džep, tako da zaboravite na glomazne preparate i kozmetiku koju, kako i sami znate, nećete ni koristiti dok ste na odmoru.

Dok uživate na suncu i osvežavate se u kristalnoj vodi, LUNA mini 2 će biti pored vas kao verni saputnik u čišćenju vaše kože. Njene nežne silikonske dodirne tačke sa 8 nivoa intenziteta soničnih pulsacija će dubinski očistiti vaše pore od morske soli, peska i ostatka sunčane kreme ostavljajući vašu kožu blistavom i čistom, a silikon je u potpunosti siguran za vaše telo ali i za našu planetu zemlju jer ne sadrži ftalate ni BPA.

I ako ste pomilili da je benefitima ovog uređaja kraj, ne, nije! LUNA mini 2 je čak 100% vodootporna tako da ga bez brige možete koristiti pod tušem dok se osvežavate nakon dugog dana na plaži i u potpunosti uživati u svojoj rutini nege. A na sve to, LUNA mini 2 radi na baterije tako da ne morate da razmišljate o punjačima i kablovima koje veoma često gubimo.

Sledeća stavka pored peškira i kreme za sunčanje neka bude LUNA mini 2 i dopustite sebi uživanje u svežoj, zdravoj i blistavoj koži dok se sunčate i stvarate nezaboravne trenutke koje zaslužujete!