Novi Three Weather Taft Looks Power Marathon Gel
Gel visokih perfomansi za muškarce, sa dugotrajnim učvršćivanjem, tokom 48 sati. Kompanija Henkel lansirala je na tržište novi Taft Looks Power Marathon Gel – prvi Taft gel sa ekstremnim nivoom učvršćivanja tokom 48 sati, koji omogućava muškarcima da dođu do cilja sa savršeno oblikovanom kosom čak i posle napornog dana. Inovativna formula sa polimerima ekstremne izdržljivosti odbija vlagu, pruža ekstremno jaku kontrolu koja traje 48 sati – bez obzira na vremenske uslove.

Možda žurite sa sastanka da uhvatite poslednji avion kući; možda idete iz kancelarije na zvanični sastanak, pa zatim na žurku – često nema vremena da se osvežimo kod kuće ili promenimo frizuru. Stoga, muškarci očekuju od proizvoda za oblikovanje kose da im pruži dugotrajno učvršćivanje, konstantno dobru delotvornost i daje sjajan izgled. Sada postoji savršeni stručnjak za oblikovanje kose koji će im pomoći da postignu upravo to: Taft Looks Power Marathon Gel je razvijen posebno za muškarce koji žele da izgledaju besprekorno do kasno uveče, nakon dugog dana, i dobiju bonus poene za savršen izgled.

Novi Taft Looks Power Marathon Gel – od strane lidera na tržištu proizvoda za oblikovanje kose, Taft-a – kombinuje ekstremni nivo učvršćivanja sa postojanošću tokom 48 sati. Dok drugi gelovi omekšaju tokom dana, popuštajući usled vlage i gubeći na postojanosti, inovativna formula koju ima Taft Looks Power Marathon Gel (sa nivoom učvršćivanja 6) frizura je ekstremno postojana. Polimeri ekstremne izdržljivosti odbijaju vlagu od kose tako da gel ne može da se rastvori. Rezultat: Frizura koja traje. Zahvaljujući formuli visokih performansi, malo gela puno znači – a posle češljanja nema ostataka.

Prema tome, na mesto, pozor, sad - otrčite do najbliže prodavnice i uzmite Vašu zalihu Taft Looks Power Marathon gela – dostupnog u radnjama od marta 2013 u primetnoj zelenoj ambalaži.