Fitnes klub  „Avanti“ odobrio 30 odsto popusta
Biblioteka  „Milutin Bojić“ i Fitnes klub  „Avanti“ sklopili su sporazum o saradnji, kojim je članovima biblioteke odobren popust od 30 odsto za korišćenje sledećih programa: "Teretana sa kardio zonom", "Body tonus", "Mix aerobic", "Yoga", "Pilates".

Podsetimo, Biblioteka  „Milutin Bojić“ dosad je obezbedila velike popuste za svoje članove kod sedam izdavačkih kuća ( „Arhipelag“,  „Klio“,  „Mate“,  „Plato“,  „Prometej“,  „Sezam Book“, "Čekić") , kao i poklon - knjigu prilikom naručivanja prve knjige preko Net knjižare (www. Netknjizara. Rs). Takođe, popusti mogu da se ostvare u pozorištu Atelje 212, kao i kod oftalmoloških kuća  „Lensoptik“ i  „Optika Lukić - Borča“, turističke agencije  „Sabra“, veterinarske ordinacije  „Petar centar“ i škole za strane jezike  „Tulumba“.
 
O svim pogodnostima detaljnije informacije mogu se pronaći na veb - sajtu Biblioteke (www. Milutinbojic. Org. Rs) , u Matičnom odeljenju u Ilije Garašanina 5, kao i u svim ostalim ograncima Biblioteke, koji se nalaze na teritoriji opštine Palilula.
 
Napominjemo da članovi Biblioteke  „Milutin Bojić“ mogu da podižu knjige u bilo kojoj biblioteci na teritoriji grada Beograda, a samo s našom članskom kartom mogu da ostvaruju navedene pogodnosti.