Novi Fa Floral Protect antiperspiranti
Fa Floral Protect: prvi antiperspirant od Fa sa tehnologijom oslobađanja mirisa tokom celog dana pruža deo zaštitu od znojenja i neprijatnih telesnih mirisa tokom 48h bez ostavljanja tragova na odeći. Prepustite se uživanju u izuzetnim cvetnim mirisima koji traju čitavog dana – uz novu kolekciju  antiperspiranata iz Fa. Osećajte se sigurno i zaštićeno uz nove Fa Floral Protect dezodoranse koji Vam pružaju deo zaštitu od znojenja i neprijatnih telesnih mirisa tokom 48 sati bez ostavljanja tragova na odeći dok u isto vreme zavode Vaša čula senzualnim cvetnim mirisima.

Nova i jedinstvena tehnologija oslobađanja mirisa, garantuje Vam da će zavodljive mirisne note ostati na Vašoj koži tokom čitavog dana. Fa Floral Protect dolazi u dve jedinstvene mirisne varijante - Orchid & Viola (orhideja i ljubičica) se može naći u dve aplikacione forme – deosprej i roll on dok je Fa Floral Protect Poppy & Bluebell (cvet maka i zvončić) na tržištu prisutan kao deosprej.  

Tradicionalni mirisi brzo izvetre sa kože ali nova Fa tehnologija oslobađanja mirisa čini da posebni molekuli mirisa dugotrajno prijanjaju na kožu. Ova jedinstvena tehnologija apsorbuje miris pomoću čestica parfemskih ulja i postepeno ga ispušta tokom dana pružajući dugotrajni miris tokom 48h.

Izaberite između dve neodoljive mirisne varijante: Fa Floral Protect Orchid & Viola dezodorans  osvežavajućih cvetnih nota orhideje i ljubičice, upotpunjenih svežim voćnim mirisima  mandarine, lubenice i egzotičnog voća sa osnovnom notom sandalovine i belog mošusa i Fa Floral Protect Poppy & Bluebell dezodorans koji zavodi Vaša čula cvetnim notama cveta maka, ruže  i zvončića uz voćne note kruške i borovnice, sa osnovnom notom mošusa i pačulija.  U ponudi su dve neodoljive mirisne varijante: „Poppy & Bluebell“, kombinacija koja mami Uz nove Fa Floral Protect antiperspirante koji pružaju deo zaštitu od znojenja i neprijatnih telesnih mirisa tokom 48h bez ostavljanja fleka na odeći žene se osećaju sigurno i zaštićeno dok ih čitav dan prati zavodljiv, neodoljiv cvetni miris. Obe mirisne note se mogu naći u maloprodaji u obliku dezodoransa i kao roll-on.