Najluksuzniji Gliss preparat za potpuni oporavak kose
Gliss, stručnjak za oporavak kose, lansirao je novu liniju luksuznih ulja za kosu koja sadrže inovativne sastojke vrhunskog kvaliteta koja odgovaraju svim tipovima kose, Gliss 6 Miracles Oil Essence. Gliss, stručnjak za negu kose nudi jedinstveno rešenje koje regeneriše i obnavlja čak i najoštećeniju kosu. Inovativna formula obnavlja strukturu dlake duboko u srži, dok pažljivo odabrani negujući sastojci vraćaju kosi zdrav izgled i sjaj štiteći je od štetnih spoljašnjih uticaja.

Gliss 6 Miracles Oil Essence je sredstvo za sve tipove kose koji predstavlja kombinaciju šest preparata za oporavak i regeneraciju kose. Luksuzni sastojci, uključujući hranljivo arganovo, marula, pekui i monoi ulje, pružaju kosi intenzivnu regeneraciju i zaštitu od toplote. Sastojci protiv kovrdžanja i protiv lomljenja čine kosu mekom i zdravom, a formula nudi trenutno i lakše oblikovanje kose i čini da se vrhovi manje krzaju.     

Henkel, sa vodećim brendovima i tehnologijama, posluje širom sveta u tri oblasti: detergenti i kućna hemija, kozmetika i adhezivi i tehnologije. Kompanija Henkel osnovana je 1876. godine, a danas je lider na potrošačkom i industrijskom tržištu, sa poznatim brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Henkel zapošljava oko 48.000 ljudi, a u fiskalnoj 2010. godini ostvario je prodaju od 15,092 milijardi evra i operativni profit od 1,862 milijardi evra. Henkelove preferencijalne akcije uvršćene su u nemački berzanski DAX indeks, dok se kompanija nalazi na Fortune listi 500 vodećih svetskih kompanija.