Teint Idéal: Nova linija Vichy pudera za blistav ten
Hidriranu i negovanu kožu prirodnog izgleda očekuje svaka žena koja je u potrazi za puderom. Međutim, želja broj 1 kada je u pitanju idealan puder je efekat “blistave kože”. Vichy je sada korak bliže idealnoj koži sa novom linijom pudera Teint Idéal: prvim Vichy blistavim puderima koji otkrivaju vaš idealan ten. Proizvodi su primereni svim ženama bez obzira na njihove godine, dok su teksture prilagođene različitim tipovima kože. Inovativna tehnologija tečne svetlosti pruža maksimalan efekat blistavosti, a lagane i nemasne teksture bez efekta maske i težine ujednačavaju ten dajući potpuno prirodan rezultat.

Juče je, uz prisustvo velikog broja predstavnika medija i prijatelja brenda, predstavljena najnovija linija Vichy pudera Teint Idéal: prvi Vichy blistavi puderi koji otkrivaju vaš idealan ten. Gospođa Jelena Prša Šimko, Vichy Product Manager, predstavila je najnoviju liniju pudera Teint Idéal koji su primereni svim ženama bez obzira na njihove godine i različite tipove kože.

Inovativnu tehnologiju tečne svetlosti koja pruža maksimalan efekat blistavosti, lagane i nemasne teksture bez efekta maske i težine koji ujednačavaju ten dajući potpuno prirodan rezultat u praksi je predstavila šminkerka Maja Radaković na pevačici Zoe Kidah. Nakon završetka prezentacije, prisutni gosti su nastavli druženje i testiranje pudera Teint Idéal, kao i ostalih Vichy proizvoda u neformalnoj atmosferi.

Idealan ten više nije san
Šta je za žene idealan puder? L’Oreal istraživanje ukazalo je na tri glavna očekivanja kod odabira idealnog pudera: koža prirodnog izgleda koja pruža osećaj “gole kože”, dubinski hidrirana i negovana koža i očekivanje broj 1 potrošača svih tipova kože i starosti – blistava koža. San svake žene je da dostigne idealan ten koji otkriva njenu lepotu i jedinstvenost. Vichy je sada korak bliže idealnoj koži sa novom linijom pudera Teint Idéal koji otkrivaju idealan ten svakog tipa kože. Prirodan izgled, idealan ten i blistav sjaj su samo neke od odlika nove linije Vichy pudera. Svi proizvodi objedinjuju naprednu formulu sa aktivnim sastojcima i besprekornim teksturama koje se stapaju sa epidermisom i obavijaju ga svetlošću. Puderi sadrže tehnologiju tečne svetlosti – moćne čestice koje reflektuju i propuštaju svetlost i pružaju kontinuirani i ujednačeni blistav tok. Kompleks aktivnih sastojaka transformiše kvalitet kože i podstiče njen idealan, prirodan izgled.


TEINT IDÉAL TEČNI PUDER

Blistav tečni puder za otkrivanje idealnog tena za normalnu do mešovitu kožu pruža prirodan i ujednačen izgled tena i omogućava 14-satno prekrivanje. Tehnologija tečne svetlosti “Liquid Light Technology” zajedno sa kompleksom aktivnih sastojaka koriguje ten i čini ga blistavim. Teint Idéal tečni puder pruža efekat osveženja prilikom svakog nanošenja, kao i baršunast, mat osećaj na koži. Proizvod je dostupan u 4 nijanse, sadrži SPF 20, primeren je i za osetljivu kožu, hipoalergen je i sadrži termalnu vodu Vichy.TEINT IDÉAL KREMASTI PUDER

Blistav kremasti puder za otkrivanje idealnog tena za suvu kožu pruža prirodan i ujednačen izgled tena i omogućava 14-satno prekrivanje. Tehnologija tečne svetlosti “Liquid Light Technology” zajedno sa kompleksom aktivnih sastojaka koriguje ten i čini ga blistavim. Teint Idéal kremasti puder obogaćen je hidratantnim sastojcima i vitaminom E i Cg za dodatnu udobnost i zaštitu suve kože. Proizvod je dostupan u 4 nijanse, sadrži SPF 20, primeren je i za osetljivu kožu, hipoalergen je i sadrži termalnu vodu Vichy.TEINT IDÉAL KOMPAKTNI PUDER - Blistav kompaktni puder u prahu za sve tipove kože ujednačava i koriguje ten i pruža blistav i prirodan izgled kože. Kompaktni puder dostupan je u dve nijanse, sadrži sedefaste čestice za trenutnu blistavost i lagana ulja za lako nanošenje i postizanje baršunastog efekta na površini kože. Blistava i baršunasto-glatka tekstura osigurava postojanost tokom celog dana.


TEINT IDÉAL BRONZANI PUDER - Bronzani puder u prahu otkriva idealan ten i pruža osunčan, zdrav i prirodan izgled kože. Namenjen je svim tipovima kože i dostupan je u univerzalnoj nijansi za svaki ten.