NORMADERM TOTAL MAT - Svež izgled tokom celog dana
S obzirom da uzrok masnog sjaja nije samo sebum već i znojenje, u ekstremnim uslovima (stres, toplota, vlaga) svaki tip kože može da ima masni sjaj. Vichy predstavlja Normaderm Total Mat - hidrantni gel koji upija sve znakove masnog sjaja i pruža svež izgled tokom celog dana. Kombinacija perlita, prirodnog sastojka koji matira kožu, i mikro pudera sa velikom moći upijanja, omogućava dugotrajni osećaj svežine i suvoće na dodir. Održite Vašu kožu svežom i čistom bez obzira na uslove oko Vas!

Kada je osoba izložena velikoj toploti, vlagi, naporima i stresu koža lica može da poprimi masni sjaj. U Evropi 1 od 2 žene* je zabrinuta zbog masnog sjaja kože lica. Od toga 9% žena ima masnu kožu lica,a čak 33% žena ima normalnu do mešovitu kožu što dovodi do zaključka da u ekstremnim uslovima svi tipovi kože mogu da imaju masni sjaj. Kako bismo tome stali na put, Laboratorije Vichy susprovele istraživanje na 60 žena** sa masnom kožom koje su izložili razlikama u temperaturi, vlažnosti i stresu. Rezultati potvrđuju ulogu sebuma kod nastanka masnog sjaja što je već i  od ranije poznato, ali bitna je i uloga koju ima znojenje jer je i ono odgovorno za nastanak masnog sjaja kože. Kada je koža izložena stresu ili visokim temperaturama, ona koristi znojenje kako bi postigla regulaciju. Ta fiziološka reakcija uzrokuje nelagodnost i prekomerni  sjaj pa je zbog toga znojenje jedan od glavnih uzroka prekomernog sjaja kože. Svi imamo različite tipove kože, ali se  svakodnevno nalazimo u uslovima koji prouzrokuju znojenje, a time i masni sjaj pa se moramo boriti ne samo protiv sebuma, već i znojenja kako bismo zadržali svež izgled tokom celog dana.

*IPSOS 2007,**L'Oreal istraživanje sprovedeno na 60 žena

NORMADERM TOTAL MAT: Hidratantni gel koji kontroliše prekomerni masni sjaj i pruža svež izgled tokom celog dana. Normaderm Total Mat je nova Vichy nega koja upija sve znakove masnog sjaja, čak i znoj. Kombinacija perlita, prirodnog sastojka koji matira kožu, i mikro pudera sa velikom moći upijanja omogućava dugotrajni osećaj svežine. Baršunasta i hidratantna tekstura gela pruža osećaj suvoće na dodir. Proizvod je ispitan pod dermatološkim nadzorom, ne sadrži parabene, primeren je za osetljivu kožu, hipoalergen, nekomedogen i sadrži termalnu vodu Vichy  koja umiruje i jača kožu.

Normaderm Total Mat je prva Vichy nega čija inovativna formula upija sve znakove masnog sjaja ( sebum + znoj) i pruža osećaj suvoće i svežine tokom celog dana:

• MATIRAJUĆI PUDER - koji apsorbuje sebum;
• VLAKNA – sa umirujućim svojstvima;
• PERLIT - prirodan aktivni sastojak sa izuzetnom moći upijanja.

PUDERASTA GEL TEKSTURA
Normaderm je za ovaj proizvod izabrao gel teksturu za izuzetno svež osećaj na koži, čak i u ekstremnim uslovima. Sadrži glicerin koji hidrira kožu i do 24 sata. Koža je matirana, sveža i baršunasta na dodir  uz osećaj prijatnosti i čiste kože tokom celog dana. Tekstura proizvoda Normaderm Total Mat  vrlo je efikasna i odlična je podloga za šminku, primerena i za osetljivu kožu.

MIŠLJENJE NORMADERM TOTAL MAT KORISNIKA
Vichy je sproveo testiranje*** noviteta linije Normaderm koje je ukazalo da 75% korisnika smatra da je koža posle prvog nanošenja matirana tokom celog dana. Posle mesec dana upotrebe masni sjaj kože je vidljivo smanjen( 87% korisnika), a 99% korisnika bi ovaj proizvod preporučilo svojim prijateljima.

„Koža tokom dana primetno manje  sija i manje se masti. Izuzetno sam zadovoljna osećajem hlađenja, tj. svežine koji ostaje posle  nanošenja na kožu lica. Miris je predivan, takođe osvežavajući. Sviđa mi se i činjenica da je dovoljna vrlo mala količina kremice, dakle ne mora da se nanosi u velikim količinama.”

„Od prvog dana posle početka korišćenja kreme počela sam da primećujem pozitivne promene.  Koža se puno manje  mastila i krema je delovala celog dana, a istovremeno lice nije bilo isušeno nego blistavo i hidrirano.“

„Proizvod je odličan kao podloga za šminku i produžava njenu postojanost. Matira kožu duže od većine proizvoda koje sam isprobala i daje osećaj svežine. Pošto se koža manje masti, pomaže i kod uopštenog stanja, pa su pore uže, mitiseri manje vidljivi, a tako i sam sebum slabiji. U svakom slučaju, ova krema je pravo otkriće za devojke sa masnom kožom lica!”

NORMADERM RUTINA ZA ZDRAV I SVEŽ IZGLED BEZ MASNOG SJAJA
Uz Normaderm negu Total Mat protiv masnog sjaja i znoja koja matira kožu bitno je istaknuti i rutinu čišćenja koja je za zdrav izgled problematične kože vrlo važna. Normaderm micelarni rastvor 3 u 1 je izuzetno efikasan i nežan pa predstavlja idealnu negu za čišćenje osetljive kože sa nepravilnostima koja objedinjuje čistoću i poštovanje osetljive kože. Normaderm gel za čišćenje dubinski uklanja nečistoće i oslobađa pore pa je koža čista, glatka i vidljivo zdravija. U Normaderm liniji se takođe nalaze sledeći proizvodi za čišćenje lica: losion za čišćenje lica i sužavanje pora, Normaderm  3 u1 ( za čišćenje, piling i matiranje kože u jednom koraku) i piling gel za svakodnevno čišćenje lica.

Održite Vašu kožu svežom i čistom bez obzira na uslove oko Vas!

NORMADERM TOTAL MAT: 1.729,56RSD*
* Cena je informativna i može da se razlikuje u skladu sa pravilnikom o cenama u apoteci.