NEOVADIOL MAGISTRAL - i zrela koža može biti idealna!
Da li Vam koža gubi čvrstoću i sjaj, suva je i izgleda umorno? Pogrešno je procenjujete! U potrazi za odgovarajućom negom ona traži znak za buđenje kako bi obnovila svoju vitalnost. Vichy predstavlja inovaciju u liniji Neovadiol: Neovadiol Magistral, hranljivi balzam za gustinu zrele kože koji hidrira, hrani i obnavlja vrlo suvu kožu i čini je mekom i punijom. Rezultat 11 godina istraživanja i 12 nastalih patenata je nova generacija nege za lice koja pruža intenzivnu prijatnost i oblikovane crte lica: san o idealnoj koži postaje stvarnost, čak i za zrelu kožu. Neovadiol Magistral dostupan je u Vichy partner apotekama od sredine septembra.

IDEALNA KOŽA ZA ŽENE U ZRELIM GODINAMA - Hormonsko starenje i menopauza za kožu predstavljaju velike promene. Zahvaljujući  naučnim otkrićima i istraživanjima LaboratorijeVichy su uspele da definišu, razumeju i unaprede dermokozmetičku formulu kako bi postigli do sada neviđen stepen efikasnosti na zreloj koži.

2001. godine Vichy je po prvi put predstavio negu Neovadiol za zrelu kožu pod uticajem hormonskog starenja. Linija Neovadiol srušila je tabu o godinama i jasno predstavila jedinstvene proizvode iza kojih stoji stručna ekspertiza. 2013. godine Vichy ide korak dalje: po prvi put stavlja naglasak na vrlo suvu zrelu kožu, čija sestruktura tokom menopauze menja i gubi lipide, čak - 57% gubitka lipida*.

*Instrumentalni test, poređenje 2 grupe: 28 žena starosti od 30 do 35 godina sa normalnom do suvom kožom; 30 žena u menopauzi od 55 do 60 godina sa normalnom ili suvom kožom uzorkovanom menopauzom.

Upravo ti lipidi, posebno omega 3, 6 i 9 igraju dvostruku ulogu u strukturi kože:  hrane kožu i obezbeđuju joj dovoljne količine energije kako bi koža bila gušća i punija. Jedna od primarnih uloga lipida je da spajaju slojeve kože i zato gubitak od 57% zaista utiče na starenje jer koža gubi strukturu i postepeno se opušta. Uz hroničnu suvoću koja je takođe uzrokovana nedostatkom lipida, koža postaje tanja, gubi mekoću i vitalnost i postaje vrlo osetljiva. Upravo zbog toga ženama u zrelim godinama nije dovoljno samo da nahrane kožu, već i da  joj pruže aktivnu obnavljajuću negu.

NEOVADIOL MAGISTRAL je hranljivi balzam za gustinu kože namenjen vrlo suvoji zreloj koži. Formula obogaćena ProteicGf-om, Pro-Xylanom i uljima koja sadrže omega 3-6-9 masne kiseline osigurava koži lipide kako bi pospešila njen odbrambeni mehanizam i zadržala hidrataciju. Koža je nahranjena, mekana, prijatna, čvršća i izgleda sočnije. Bogata tekstura balzama sadrži visoku koncentraciju ulja bez da ostavlja tragove. Nemasna je, nelepljiva i pruža izuzetan osećaj prijatnosti. Proizvod je ispitan pod dermatološkim nadzorom, hipoalergen je, bez parabena i sadrži termalnu vodu Vichy.

NOVA GENERACIJA VITALNIH ULJA KOJA OMOGUĆAVAJU OBNOVU LIPIDA - Ranije su se ulja koristila kako bi hranila kožu, a danas je Vichy kreirao jedinstven kompleks vitalnih ulja sa obnavljajućim svojstvima. Dodatno, ona podstiču stvaranje sopstvenih lipida kože - proces pod nazivom lipidogeneza. Ulje šafranike sadrži omega 9 kiseline kao i visoke količine omega 6 kiselina koje obezbeđuju umirujuća i hranljiva svojstva.

Ulje pirinčanih mekinja je bogato omega 9, omega 6 i omega 3 kiselinama (3 puta više od maslinovog ulja) i stimuliše prirodnu sintezu lipida u koži. Karitebuter sadrži visoku koncentraciju omega 9 i omega 6 kiselina sa hidrirajućim i umirujućim svojstvima. Takođe podstiče lipidogenozu.
Zajedno ona postaju ,,terapijska ulja” koja aktivno obnavljaju kožu. Savršen su spoj za osetljivu i krhku kožu zahvaljujući preciznoj bio-kompatibilnosti  između masnih kiselina koje sadrže i onih koje se nalaze u koži.

NEOVADIOL GF - IDEALNA NEGA ZA ŽENE U ZRELIM GODINAMA - Linija Neovadiol sastoji se od dnevne nege za preoblikovanje i rekonstrukciju jagodica, ovala lica i vrata, Neovadiol Gf noćna nega za gustinu kože i preoblikovanje lica, naše prve BB kreme za zrelu kožu – Neovadiol Lumiereinege za područje oko usana i očiju. Liniju upotpunjuje revolucionarna nega Neovadiol Magistral namenjena vrlo suvoj, zreloj koži.

Neovadiol Magistral, neobavezujuća, preporučena cena: 3,514.8 RSD*