IDEALIA LIFE SERUM
Na juče održanoj prvoj Vichy Anti-Age Akademiji u prisustvu velikog broja stručne javnosti i predstavnika medija ekskluzivno je prezentovan novi Idealia Life Serum. Dr Vesna Mikulić održala je predavanje na temu negativnih uticaja spoljašnje sredine na kvalitet kože pružajući korisne savete o zaštiti kože i optimalnoj nezi. Vichy donosi nov pogled na starenje kože – starenje pod uticajem načina života, odnosno „behavioural ageing“, koji je rezultat negativnih činilaca – stres, nedostatak sna, nepravilna ishrana, UV-zraci… i utiče na izgled, kao i na kvalitet kože. Vichyjev odgovor na izazove koje pred nas postavlja život je Idealia Life Serum - prvi Vichy idealizator kože za ravnomeran i blistav ten, glatku površinu kože i sužene pore, kao i odmorne crte lica.

Vichy je oslušnuo žene i shvata da se njihova vizija starenja menja. Godine i godine istraživanja, u koja je bilo uključeno na hiljade žena, su za Vichy neprocenljive s obzirom da pružaju nov uvid i znanje o starenju kože. Vichy je razvio potpuno nov pogled na starenje kože, koji uključuje značajan faktor – život. Način života i negativni činioci kojima smo izloženi (nedostatak sna, zagađenost vazduha, stres, neuravnotežena ishrana, nedostatak telesne aktivnosti, hormonska neravnoteža, UV zraci, suvo vreme...), utiču na izgled kože i mogu da ubrzaju proces starenja. Dobar primer, koji dokazuje starenje pod uticajem života, odnosno „behavioural ageing“, su blizanci, koji uprkos istom genetskom kapitalu i starosti, pod različitim životnim uticajima nemaju isti kvalitet kože i očiglednu starost.

7/10 ŽENA PRIZNAJE DA DNEVNO RADI BAR JEDNU STVAR KOJA NEGATIVNO UTIČE NA KVALITET NJIHOVE KOŽE*. A STARENJE POD UTICAJEM NAČINA ŽIVOTA „BEHAVIOURAL AGEING“ JE DANAS REALNOST KOJU NE MOŽEMO IZBEĆI…

U poređenju sa hronološkim i hormonskim starenjem, gde vreme neizbežno teče, starenje pod uticajem života odnosno „behavioural ageing“ ima tu prednost da nam daje mogućnost da se promenimo, da živimo drugačije, da u svoj život unesemo poboljšanja i promenimo kožu u svoju korist – idealno.

[LR2412+LHA]
Kompleks za preoblikovanje kože i jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka, koja deluje na sve dimenzije idealne kože - kako na površini, tako i u dubinu.
POVRŠINA KOŽE: LR2412 sužava pore, a LHA uglačava površinu kože. BOJA I TEN KOŽE: LR2412 podstiče obnovu epidermisa a LHA smanjuje pigmentacione nepravilnosti. ELASTIČNOST KOŽE: LR2412 ponovo aktivira dinamiku sinteze hijaluronske kiseline u koži.

Idealia Life Serum obezbeđuje spektakularno preoblikovanje:
- kože pod uticajem stresa
- kože koja je prekomerno izložena UV zracima
- kože koja je izložena zagađenosti zbog vazduha i dima
- kože pod uticajem neuravnotežene ishrane

IDEALNA KOŽA VIŠE NIJE SAN SA IDEALIA NEGAMA ZA MENJANJE KVALITETA KOŽE. ZA IDEALNU RUTINU MOŽETE DA BIRATE MEĐU PROIZVODIMA: IDEALIA dnevna nega, IDEALIA PRO nega za korekciju fleka, IDEALIA BB i nova zvezda u liniji IDEALIA LIFE SERUM.

Preporučena neobavezna cena proizvoda Idealia Life Seruma je 4.238,64 RSD.