Mystic Glow: Givenchy praznična kolekcija francuske šminke
Sve žene znaju da je šminka za Novu godinu uvek drugačija od od šminke za uobičajene žurke. Kao i sve te večeri, i šminka za Novu godinu mora biti posebna, divlja i drugačija. Šminka za Novu godinu mora pokazivati da je u toku najluđa noć čak i nekom ko nema pojma šta se oko njega događa. Uoči praznika, francuski brend Givenchy predstavio je prazničnu kolekciju šminke Mystic Glow, posvećenu sjaju i svetlu. Limitirana kolekcija Mystic Glow se sastoji od jedinstvenih proizvoda za svečanu šminku. Kapsula kolekcija uključuje: sjajni prah za lice i dekolte Givenchy Beauty’s Mystic Glow Wet & Dry Highlighter Powder, puder Prisme Libre Loose Powder u nijansi Satin Blanc, ruž za usne Le Rouge Lipstic u nijansama Carmin Escarpin i Grenat Initie i olovke za oči.

Mystic Glow Powder

Ograničena verzija sjajnog praha za lice i telo Mystic Glow Powder je prava stvar koju morate imati. Puder ima meku teksturu i idealan je za svečanu šminku. Takođe se može koristiti kao hajlajter za lice i dekolte, ili kao metalik nijansa, kada se nanosi na vlažan način. Ovaj proizvod ne sadrži talk, tako da će se lako sjediniti sa kožom, dajući joj nežnu i sjajnu boju.

Le Rouge Lipstick - ruž za usne

U vreme božićnih praznika, čuveni ruž za usne Le Rouge se pojavljuje u dve legendarne nijanse Carmin Escarpin i Grenat Initie. Ruževi imaju delikatnu polu-mat teksturu.

Prisme Libre Loose Powder

Praškasti puder Prisme Libre Loose Powder je dostupan u najpopularnijoj nijansi Satin Blanc i obogaćen je bisernim česticama. Sredstvo daje delikatan sjaj koži.

Dual Liner

Konačni element u kolekciji bio je Dual Liner u dve nijanse. Nova kremasta tekstura olakšava nanošenje linija, omogućava vam čak i bojenje preko očnih kapaka, kao i mešanje nijansi. Prva nijansa Mistic Red je tamno smeđa sa crvenim podtonom, dok je Mistic Gold kombinacija tamno sive baze sa zlatnim pigmentom.