Lancôme noviteti- L’ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE ruževi
Mat ruževi za eksplozivan look novi je moto kolekcije ruževa L’Absolu Rouge Drama Matte za sve obožavateljke make up- a koji usne stavljaju u prvi plan. Ovaj ultra mat ruž iznenađujuće je radikalan i pruža prijatan osećaj. S obzirom na kombinaciju izuzetno ugodne, matirane teksture i odvažnih, blistavih nijansi, namenjen je ženama koje vole da eksperimentišu sa  bojama i ekstremnim finišima. L’Absolu Rouge se oduvek zasnivao na tri načela: boji se pristupa kao umetnosti, uz prepoznatljiv dašak francuske sofisticiranosti i spojem luksuza i užitka sa očaravajućim prijatnim osećajem. Nakon providnih, kremastih i mat nijansi iz 2016., ove godine predstavljamo trendi reinterpretaciju mat trenda – izuzetno odvažne, ultra mat nijanse ruževa L'Absolu Rouge koje krase intenzivne boje, elegancija i neverovatno prijatan osećaj.

Jeste li spremni za nešto sasvim novo?

NEVEROVATNA EKSTAZA BOJA

Kolekciju je kreirala Lisa Eldridge, Lancôme-ova kreativna direktorka za make up.

Upečatljivih 15 nijansi kriju jarko crvene, razigrane narandžaste, intenzivne ružičaste i prodorne smeđe tonove za bezbrojne maštovite kombinacije.

Posebno se izdvajaju tri zvezdane nijanse: narandžasto crvena 157 Obsessive Red, jarko ružičasta 388 Rose Lancôme i ljubičasta 507 Dram’Atic. Prepoznatljive su po savršenom dizajnu pakovanja koje ih razlikuje od crnih kutijica ostalih ruževa iz kolekcije. Jedinstveno izdanje kojem nećete moći da odolite.

Još jedna novost: u kolekciji se nalaze i tri metalik mat nijanse, inovativan proizvod i veliko postignuće stručnjaka koji su radili na kreiranju jedinstvene formulacije.
Nijansu bakra, zlata i hromirano plavu možete naneti same ili kao završni sloj kako biste naglasili usne. Zablistajte u punom sjaju.

REINTERPRETACIJA DIZAJNA KULTNE KUTIJICE

Kutijice nove kolekcije ruževa L’Absolu Rouge Drama Matte nalik su originalnom dizajnu, a razlikuju ih dva nova detalja: mat crni finiš na zamagljenoj podlozi i satenasta Lancômeova ruža u crnoj boji, utisnuta na poklopcu.

FORMULA „VIŠE JE VIŠE”

Novoj formuli ruževa L’Absolu Rouge Drama Matte nema premca: više su mat, intenzivnije i blistavije, a ujedno su i kremaste, meke i izuzetno ugodne za nošenje. Lancôme predstavlja teksturu koja postavlja nove standarde.  

Kremasti ultra mat ruževi - Formula proizvoda L’Absolu Rouge Drama Matte sadrži kombinaciju sferičnih puderastih čestica i svilenkastih ulja koji teksturu čine vrlo mekom, raskošnom i jednostavnom za nanošenje.

Ugodniji ultra mat ruževi - S obzirom na povećani udeo mat pigmenata i puderastih čestica, možemo da pretpostavimo da L’Absolu Rouge Drama Matte usne čini suvim. Ipak ne bismo bili u pravu: formula je obogaćena omekšavajućim sredstvima i hranjivim uljima (sa naglaskom na jojobino ulje). Zahvaljujući ovim negujućim sastojcima, kombinacija mat finiša i raskošnih boja pruža osećaj prijatnosti koji traje ceo dan. Ili celu noć.