YLS BLACK OPIUM EAU DE PARFUM INTENSE
Upečatljiviji, odvažniji, neopisivo senzualnog intenziteta, Black Opium Eau de Parfum Intense inovativna je interpretacija noći u svoj njenoj lepoti, veličanstvenosti i tajnovitosti. Za novo poglavlje priče o Black Opium-u i novu avanturu propraćenu neodoljivim mirisom kafe, kreatori parfema Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc i Olivier Cresp pronašli su inspiraciju u esenciji plavog absenta. U kombinaciji sa anisom i slatkastim plavim boysenberryjem čini gornju notu parfema Black Opium Eau de Parfum Intense. Ovaj neodoljiv i neobičan miris budi znatiželju i privlači poput magneta svojom intrigantnom intenzivnošću i sirovošću prema kojima niko ne ostaje ravnodušan.

Gase se svetla i spušta se noć. Jedan fatalan susret je sve što joj treba. Intenzitet noći oduzima joj dah, obavija je plavim velom, prizivajući snažnu i pozitivnu energiju. Zagonetan i magnetičan poput zabranjenog voća.

MIRIS NOĆI: BLACK OPIUM EAU DE PARFUM INTENSE - Kultna tamna nijansa crne kafe. Magična nota plavog absenta. Rađanje nove, neopisivo snažne žudnje.

YSL Beauty predstavlja novi parfem iz linije Black Opium: Black Opium Eau de Parfum Intense.  Kultna bočica sada dolazi u upečatljivoj plavoj nijansi i krije miris odvažnih novih nota za koji su zaslužni Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc i Olivier Cresp, a u novoj, impresivnoj promotivnoj kampanji nastupa Zoë Kravitz, globalna ambasadorka brenda YSL Beauté.

MIRIS: ATMOSFERA U PLAVOM TONU - Upečatljiviji, odvažniji, neopisivo senzualnog intenziteta, Black Opium Eau de Parfum Intense inovativna je interpretacija noći u svoj njenoj lepoti, veličanstvenosti i tajnovitosti.

Za novo poglavlje priče o Black Opiumu i novu avanturu propraćenu neodoljivim mirisom kafe, kreatori parfema Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc i Olivier Cresp pronašli su inspiraciju u esenciji plavog absenta. Zelenkasto-plavo alkoholno piće sa aromom pelina, anisa i aromatičnog bilja kontraverzne je reputacije – u nekim zemljama je zabranjen zbog poznatog halucinogenog efekta. U kombinaciji sa anisom i slatkastim plavim boysenberryjem čini gornju notu parfema Black Opium Eau de Parfum Intense. Ovaj neodoljiv i neobičan miris budi znatiželju i privlači poput magneta svojom intrigantnom intenzivnošću i sirovošću prema kojima niko ne ostaje ravnodušan.

U srcu mirisa krije se apsolut jasmina sambaca, koji se stapa sa apsolutom narandžinog cveta u zavodljiv, senzualan i topao egzotičan akord. Bazu mirisa čini kultna nota kafe, zaštitni znak Black Opiuma, koja u trenu izaziva zavisnot. Pridružuju joj se akordi sladića, sandalovine i vanile, čineći jedinstvene, raskošne kremaste donje note.

Odvažniji nego ikad, donosi do sada neviđen intenzitet liniji mirisa Black Opium: aromu kafe koju naglašava note plavog absenta, pridajući novi magnetični aspekt kultnim akordima kafe i cvetnim notama.

„Želeli smo da pretočimo trenutak ushićenja i žudnje u miris koji će nam u trenu oduzeti dah, očarati nas i preplaviti čistim emocijama! Krase ga neverovatan intenzitet, vibrantnost i opasno zavodljiva tekstura, čineći ga neponovljivim. Snažan talas orijentalnih nota semenki anisa iznenađuje nas energičnošću, spoj absenta i plavog boysenberryja dovodi uzbuđenje do vrhunca, a kremasta baza vanile ostavlja beskrajan mirisni trag na koži“, ističu Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp i Honorine Blanc, kreatori parfema Black Opium.

BOČICA U PRODORNO PLAVOJ NIJANSI - Bočica parfema Black Opium Eau de Parfum Intense dolazi u prodorno plavoj nijansi absenta, sa svetlima grada u pozadini. Zagonetna, magnetična i ushićujućeg intenziteta, svetlucava prodorno plava nijansa jednostavno je neodoljiva, poput žene u haljini vrhunskog dizajna koja pleše obasjana mesečevom svetlošću i treperavim zvezdanim sjajem.

PROMOTIVNA KAMPANJA: PREPUSTITE SE ČARIMA NOĆI - Globalna ambasadorka mirisa Black Opium, Zoë Kravitz zaštitno je lice novog parfema Black Opium Eau de Parfum Intense. Sa dečačkom frizurom i dubokim pogledom u očima ukrašenim svetlucavom senkom, osvaja senzualnošću i laganim zavodljivim plesom u noćnom klubu, obavijena velom prodorno plave nijanse. Belo neonsko svetlo u pozadini, koje simboliše krug u srcu bočice parfema Black Opium, ističe je u punom sjaju, a nezin miris privlači poput magneta.  

U kampanji koju je snimio Jonas Lindstroem, fotograf i reditelj poznat po inovativnim projektima za pevača Kendricka Lamara i za najveće modne kuće, pojavljuje se i Presley Gerber, sin Cindy Crawford.

Film je pozivnica u odvažan, tamom protkan svet beskrajne senzualnosti i uzbudljivog noćnog života.

Promotivnu kampanju za štampu snimio je Tyrone Lebon.

Ugasite svetla i prepustite se čarima noći. Jedan fatalan susret je dovoljan.

#BECOMETHENIGHT

NOVI MIRISNI DUET- IN LOVE WITH YOU i STRONGER WITH YOU INTENSELY

In Love With You kreirala je Anne Flipo (IFF) kao sasvim novi ženski miris. Senzualan, ženstven i odvažan, zasnovan na neuobičajenoj kombinaciji mirisnih sirovina: sočna višnja, izuzetno ženstveni apsolut jasmina sambaca prožet akordima jantara i ruma, koji naglašavaju eleganciju i daju mu neočekivanu i urbanu notu.

Stronger With You Intensely kreirao je Cécile Matton (MANE) kao upečatljivo muževan, vibrantan i odvažan miris. Gornje note esencije ružičastog papra stapaju se sa esencijom vanile i drvenastim baznim notama jantara kao intenzivnija interpretacija originala, čiju eleganciju i mladalačku bezbrižnost prenose note lavande i kadulje u samom srcu mirisa. Jedinstven i savremen mirisni duet priziva intenzivnu i apsolutnu ljubav, odražavajući neodoljiv životni stil koji odiše modernošću i prirodnošću. Baš poput zaljubljenog para iz videa, ovi mirisi se međusobno privlače i povezuju nevidljivim nitima.