Bali Detox poklon vaučer
U prijatnom egzotičnom ambijentu, u samom centru Beograda nalazi se centar za psihofizički odmor, relaksaciju i detoksikaciju organizma po davnašnjem receptu Nikole Tesle, a od skoro po life style-u najglamuroznijih holivudskih zvezda.Ambijent egzotičnog indonežanskog ostrva odmah će vas podsetiti na bezbrižne letnje dane, izležavanje u hladovini, miris morske vode i najprijatnije zrake sunčevog zalaska.

Specijalnost Bali Detox centra je čišćenje organizma preko stopala. Stopala se često nazivaju i "drugim srcem", pošto se na svakom nalazi više od 70 akupunkturnih tačaka, kao i hiljade nervnih završetaka koji su povezani sa mozgom srcem i drugim organima. Pored toga, na stopalima je 4000 pora, što omogućava lako i praktično izbacivanje štetnih materija iz organizma pomoću vode i nisko frenkventne struje.


Bali Detox tretman

Najosnovniji način da se održava zdravlje jeste da se otklone toksini. Kako živimo u veoma zagađenom okruženju, različiti toksini se akumuliraju u našem telu, a da mi toga nismo svesni, tako da nam se narušava vitalnost, koju smo nekada posedovali.

Veoma je važno da redovno detoksiniramo naše telo!

Jonskom detoksikacijom možemo otkloniti toksine, i oporaviti naše telo tako što aktiviramo tkiva, podižemo imuni sistem, sprečavamo virusne infekcije i pospešujemo mentalno zdravlje. Neophodno je detoksikovati organizam i na taj način održavati zdravlje.

Bali detox, koji koristi mikro električne talase je poslednji tehnološki izum za detoksikaciju, koji ne zahteva konzumiranje lekova i operacije. To je brz i siguran način za prirodnu detoksikaciju.

   

Prvi deo tretmana čini blagi piling stopala mirišljavim solima, kako bi došlo do otvaranja pora i pripreme za drugu fazu koju čini jonska detoksikacija. Stopala se uranjuaju u toplu morsku vodu u kojoj se nalazi elektroliticki deo, katoda i anoda. Tačnije, negativni deo je u vodi, a pozitivni deo na našoj ruci koji je povezan sa aparatom. Puštanjem struje jačine 2 mA, dolazi do procesa elektrolize soli u vodi, što omogućava prodiranje jona u tkivo. Metabolizam se ubrzava, a voda u kadici menja boju. Na osnovu boje vode imamo čulne rezultate čišćcenja. Crna boja vode ukazuje na prisustvo teških metala u organizmu alkohola i problema sa jetrom. Crvena na astmu, probleme sa krvnim sudovima, narandžasta na reumu, artritis i slično. Boja vode precizno ne određuje dijagnozu, ali ukazuje koji su organi najugroženiji i iz kojih se čiste toksini. Na površini vode jasno se uočavaju i masne kapljice koje govore da se iz nekih organa, osim toksina oslobađaju i masti.
Treći deo tretmana čini cvetna kupka sa laticama ruža i na kraju relaks masaža stopala u trajanju od dvadesetak minuta.

Ovaj užitak sebi moraju uskratiti samo osobe koje imaju elektro-implantate, transplantirane organe, epilepsiju i trudnice, a deca mogu uživati u čarima Bali tretmana kao i odrasli.

U sklopu usluga koje pruža Bali Detox centar su i razni vidovi masaža: Bali detox masaža, relax masaža, anti stress masaža, sportska masaža, terapeutska masaža i masaža stopala (refleksologija).

Znamo koliko je ponekad teško pronaći pravi poklon za osobu do koje vam je neizmerno stalo. Pažljivo odabran poklon usrećuje i onog koji ga poklanja i onog kome je namenjen.Poklanjajući vaučer Bali Detox centra, poklanjate lepe uspomene i nezaboravna iskustva. Poklon vaučer je vaš odgovor na sve prilike, originalan poklon za venčanja, rođendane i godišnjice.

Poklon vaučer je vaš odgovor na sve prilike.


Posetite Bali Detox centar