Lina održala čas fitnesa manekenkama!
Sve popularnija mlada glumica Milena Marić, uz asistenciju profesionalnih trenera, održala je u utorak uveče čas „zumba“ fitnesa u prostorijama fitnes centra „Etno džim“ na Banjici, i to u sklopu kamanje protiv gojaznosti koju organizuju  sportska marka „Puma“ i pomenuti fitnes centar.

Milena koja tumači lik Line u seriji „Budva na pjenu od mora“, je tom tokom jednočasovnog treninga pokazala tehnike sve popularnije „zumbe“, a kako je ovo bio promotivni čas, među „učenicima“ su se našle i manekenke Gordana Radić i Nevena Miličević.

Milena je uz muziku i odlične koreografije trenera skakutala celih sat vremena, dok su manekenke ali i ostali posetioci centra, pomno pratili svaki njen pokret.

-Sve je više gojaznih ljudi, svi samo jedu i izležavaju se dok im zdravlje nepovratno propada, e pa dosta je više! Uključujem se u kampanju protiv gojaznosti, a „zumba“ je izvanredna stvar i zaista očekujem da će ljudi vežbati uz mene!

Milena će svima koji joj se u „Etno džimu“ pridruže do 1. decembra, omogućiti velike popuste na članarine, a Gordanu i Nevenu je već nagradila,  i to „Puminom“ odećom i obućom.
 
Kratak video sa casa: OVDE