Novi Syoss šampon za suvo pranje kose
Pružite kosi dodatni dan svežine sa Syoss šamponom za suvo pranje kose / Novi inovativni Syoss šampon za suvo pranje kose čini da Vam kosa ne izgleda masno bez pranja kose. U situacijama u kojima niste u prilici da koristite kupatilo ili jednostavno nemate vremena, Syoss suvi šampon priskače Vašoj kosi u pomoć, pružajući joj osećaj svežine.

Ovaj najnoviji dodatak superiornoj Syoss liniji proizvoda, Syoss šampon za suvo pranje kose omogućava da Vam kosa ne izgleda masno i da je osvežite kad god želite, čak i ako nigde u blizini nemate tuš ili kupatilo. Novi šampon za suvo pranje kose iz Syoss linije  nude izuzetnu svežinu bez pranja kose.

Dostupan kao Anti-Grease Dry šampon (200ml),  pomaže Vam da svaki dan imate privlačnu kosu, čak i ako nemate vremena da je operete. Sa kontrolom sebuma je savršen je za ljude u pokretu – i dostupna je po ceni koju svi mogu da priušte.

U ovom trendu koji već osvaja Ameriku i Evropu, suvi šamponi deluju tako što apsorbuju suvišan sebum i nečistoće i čine da Vaša kosa ne izgleda masno. Obični šamponi  ne treba da se izbace iz upotrebe, već da se suvi šamponi upotrebljavaju kao idealna alternativa u slučajevima kada želite da Vašu masnu  kosu na brzinu osvežite.

Jednostavno promućkajte Vaš Syoss šampon za suvo pranje kose, naprskajte kosu, i raščešljajte  kosu kako biste otklonili eventualne ostatke pudera.

Dostupan u radnjama od decembra u elegantnim bocama od 200ml koje lako staju u tašnicu, Syoss šampon za suvo pranje kose nude savršeno brzo rešenje za Vašu masnu kosu.