HAIR FAIR u TC Delta City
,,HAIR FAIR’’ će se održati od 18. do 20 septembra od 10:00h do 22:00h u organizaciji Pero Art Centra i Delta City-ja.  Festival ,,Hair fair’’ će se premijerno održati na našim prostorima po ugledu na prestižne međunarodne ,,hair show’’ sajmove. Cilj ovakvog festivala je da javnosti predstave i promovišu saloni za negu kose kao i distributeri nekih od najpoznatijih frizerskih proizvoda.

Ideja festivala ,,Hair fair’’ je da na jednom mestu predstavimo frizersku industriju i pružimo priliku kako salonima tako i individualnim frizerima da prezentuju svoje veštine i imaju interakciju sa posetiocima. Među učesnicima će se naći kompanije koje imaju linije preparata za kosu, frizerske akademije kao i radnje sa opremom za frizerske salone. Manifestaciju će obeležiti i takmičenje za zaštitno lice frizerskog salona ,,Hairlovers’’, koji će dodeliti nagradu poslednjeg dana festivala. Prepustite se stručnjacima koji će praviti frizure i davati savete o nezi kose. 
 
Ovom prilikom Pero Art Centar i Delta City Vas pozivaju da posetite ovu zabavnu manifestaciju i uživate u savetima i uslugama profesionalnih salona.