Predstavljamo kremu Super Multi- Corrective Cream Eye Zone Treatment. Iako svako od nas ima drugačiji tip, stanje kože i ciljeve koje želi da postigne, krema za područje oko očiju je neizostavni deo rutine nege protiv starenja kože. Možda ćete želeti da nanesete malo svakodnevne hidratantne kreme na područje oko očiju, ali samo hidratantna krema verovatno neće biti dovoljna da efikasno spreči pojavu znakova starenja i korekciju postojećih finih linija i bora. Iako je hidratacija potrebna, neće vam pružiti ciljano dejstvo i negu za područje oko očiju, kao i sprečiti nastanak vidljivih znakova starenja. Zbog toga su za negu područja oko očiju potrebni određeni sastojci ekspertski formulisani za upotrebu na delikatnoj koži oko očiju.

Područje oko očiju može se podeliti na četiri ključne zone: luk obrve, kapak, spoljašnji ugao i područje ispod oka, a za svaku zonu je karakterističan nastanak različitih vidljivih znakova starenja, kao što su opuštanje kože, bore, suvoća, natečenost kapaka i podočnjaci. Za razliku od nekih krema za područje oko očiju koje deluju na samo jednu od ovih zona, Kiehl’s je formulisao proizvod za područje oko očiju koji efikasno targetira sve četiri zone područja oko očiju i pruža višestruke benefite protiv starenja kože, za vidljivo mlađi izgled. Najnovije proširenje kolekcije proizvoda Super Multi- Corrective kolekcije brenda Kiehl’s, Super Multi- Corrective Cream Eye Zone Treatment, spaja najsavremenija naučna otkrića i tehnologiju sa višestrukim dejstvom koja vidljivo zaglađuje, učvršćuje, osvežava kožu područja oko očiju i smanjuje natečenost kapaka za zategnutiji i vidljivo mlađi izgled.

100% ispitanika pokazuje vidljiv rezultat protiv starenja kože

90% ispitanika se slaže da zona obrva izgleda zategnutije2

80% ispitanika se slaže da gornji kapak izgleda zaglađenije2

83% ispitanika se slaže da bore smejalice izgledaju umanjeno2

80% ispitanika se slaže da natečenost ispod očiju izgleda smanjena

1. Postotak ispitanika kod kojih je došlo do poboljšanja u smislu jednog znaka starenja kože ili više njih u 12-nedeljnog kliničkoj studiji sprovedenoj na 96 ispitanika.

2. Samoprocena 93 ispitanika, nakon 8 nedelja upotrebe.

Tekstura ove kreme sa višestrukim dejstvom sadrži tri ključna sastojka za efikasno delovanje protiv znakova starenja. Formula se sastoji od patentiranog molekula protiv starenja, ProxylaneGX, koji pomaže u poboljšanju elastičnosti kože i vidljivo učvršćuje kožu za zategnutiji izgled, botaničkog ekstrakta semenki borovnice, koje su bogate masnim kiselinama i antioksidansima, što pomaže u zaštiti nežne kože oko očiju za zaglađeniji izgled i konačno, peptida, koji poboljšavaju izgled čvrstoće kože i smanjuju vidljive fine linije i bore na spoljašnjem području oko očiju.

Kada vam je potrebna dodatna nega noću, isprobajte vežbu za lice Multi-Zone Micro Workout, posebno osmišljenu kao dopunu kremi Super Multi-Corrective Cream Eye Zone Treatment brenda Kiehl’s:

Prvi korak: za vidljivo podignuto područje luka obrve Nežno pritisnite i držite luk obrve jednu ili dve sekunde pre kružnog pokreta prema napred.

Drugi korak: za vidljivo zaglađen gornji kapak - Prstom utapkajte formulu na kapke, počnite od unutrašnjeg ugla oka i krećite se prema spolja u smeru slepoočnica.

Treći korak: za vidljivo učvršćene spoljašnje uglove - Nežnim pokretima prema gore masirajte spoljašnje uglove i slepoočnice.

Četvrti korak: za vidljivo smanjenu natečenost ispod očiju - Lagano utapkajte sredstvo na područje ispod oka, počnite ispod unutrašnjeg ugla i krećite se prema spolja.

Nova krema za negu područja oko očiju, Super Multi-Corrective Cream Eye Zone Treatment je dostupna u Kiehl's prodavnicama u Ada Mall-u i Galeriji Belgrade, kao i u online prodavnici www.kiehls.rs.

Cena: 5.500,00 dinara