Od 1851. brend Kiehl’s koristi svoje farmaceutsko nasleđe i iskustvo u cilju edukacije klijenata o jedinstvenim problemima u vezi sa kožom i stvaranjem novih formula, tehnika i alata za efikasno rešavanje tih problema. Personalizovane konsultacije u Kiehl’s prodavnicama su deo ove misije. Reč je o iskustvu usko vezanom za apotekarske korene brenda, a danas se godišnje sprovede više od 5 miliona takvih savetovanja širom sveta. Slično poseti specijalizovanim stručnjacima, klijenti u potrazi za tretmanima za različita stanja i potrebe kože dolaze u Kiehl’s iz svih krajeva sveta radi stručne procene, edukacije i personalizovane usluge koju nudimo.

U misiji daljeg razvoja i unapređenja iskustva savetovanja oko rutine nege kože, Kiehl's Since 1851 sa ponosom predstavlja dubinsku analizu kože pomoću uređaja Derma- Reader, novo i poboljšano savetovanje u Kiehl's prodavnicama bazirano na upotrebi naprednog dijagnostičkog alata osmišljenog za stručnu procenu opšteg stanja i individualnih potreba kože. Savetovanje uključuje dubinsku fotoanalizu kože i stručno znanje brenda Kiehl's, kako bi se na osnovu jedinstvenog stanja i potreba kože klijenata osmislila rutina nege u cilju postizanja zdravijeg i mlađeg izgleda kože.

„Kupci širom sveta se obraćaju stručnjacima za negu kože brenda Kiehl’s za pomoć u boljem razumevanju potreba sopstvene kože”, izjavila je Kamile Kanela, potpredsednica Odeljenja za globalno iskustvo kupaca i obuku u Kiehl’su. „Da bismo dodatno poboljšali ovo prepoznatljivo personalizovano iskustvo, sa ponosom predstavljamo Derma-Reader, naš novi napredni dijagnostički uređaj, koji će zaista promeniti način na koji korisnici doživljavaju svoju kožu. Pod vođstvom naših stručnjaka za negu kože, svakom klijentu će biti na raspolaganju dubinska analiza kože koja će otkriti jedinstvene potrebe njihove kože. Klijenti će saznati više o ciljanim tretmanima i dobiti preporuku proizvoda i način upotrebe koji će im pomoći u ostvarivanju individualnih ciljeva kože.”

Uređaj Derma-Reader brenda Kiehl’s sadrži vrhunske tehnike snimanja kože koje omogućavaju dubinsku i površinsku analizu kože u realnom vremenu.

Četiri problema površine kože koja ovaj uređaj analizira uključuju bore i fine linije, teksturu, fleke na površini kože i proširene pore.

Dva problema ispod površine kože koja se mogu otkriti tokom analize se odnose na područja crvenila i smeđe fleke u nastajanju.

Analiza kože pomoću Derma-Reader uređaja omogućava Kiehl’s stručnjacima za negu kože edukaciju korisnika o njihovoj koži i njenim jedinstvenim potrebama, uz pregled detalja koji nisu vidljivi golim okom. Na bazi individualnih rezulata korisnika, stručnjaci za negu kože brenda Kiehl’s mogu preporučiti odgovarajuće sastojke i dati savete o životnom stilu, pored plana upotrebe proizvoda za ciljano delovanje koje korisnici mogu inkorporirati u svakodnevnu rutinu nege kože.    

Usluga analize kože pomoću novog dijagnostičkog uređaja Derma Reader je dostupna u Kiehl's prodavnici Galerija Belgrade.

Nadamo se da ćete biti u prilici da nas posetite na analizi kože i personalizovanim konsultacijama.