ESENCIJU ZA LICE SA FERULIČNOM KISELINOM SA FORMULOM ZA POVEĆANJE BLISTAVOSTI INSPIRISANOM DREVNIM METODAMA FERMENTACIJE - Fermentacija se stotinama godina upotrebljava u raznim kulturama i apotekarskoj tradiciji, za konzerviranje preparata i kao izvor korisnih kiselina, probiotika i antioksidanasa koji pri konzumaciji imaju pozitivan efekat na
opšte zdravlje i blagostanje.  Kada je reč o nezi kože, fermentacija biljnih ekstrakata ih može obogatiti vitaminima, antioksidansima i kiselinama koje neguju kožu, što povećava moć sastojaka. Kao rezultat, koža je umirena, a njen kvalitet vidljivo poboljšan. Inspirisani fitofermentacijom i vrenjem, Kiehl’sovi hemičari su odlučili da kreiraju esenciju u kojoj se Kiehl'sova dugogodišnja apotekarska znanja i moderna nauka stapaju u efikasnu formulu koja čini savršeni prvi korak bilo koje rutine nege kože. Predstavljamo - NOVI Kiehl’s proizvod - Ferulic Brew esenciju za lice sa feruličnom kiselinom. Brzoupijajuća formula pomaže da se vidljivo smanje fine linije, dok istovremeno poboljšava teksturu kože, otkrivajući blistaviju kožu zdravijeg izgleda.

U svojim istraživanjima Kiehl’sovi hemičari su otkrili poseban postupak fitovrenja u trajanju od 120 sati pomoću enzima proklijalih semenki uljane repice. Tokom 120 – časovnog postupka fitovrenja se upotrebljavaju enzimi biljnog porekla koji podstiču razgradnju fizičkog biljnog materijala i pretvaraju ga u fitokomponente iz ekstrakta uljane repice. Rezultat je esencija sa jedinstvenim prirodnim mirisom koja vidljivo povećava blistavost kože, smanjuje pojavu finih linija i vidljivo poboljšava teksturu. Kiehl’s Ferulic Brew esencija za lice obogaćena feruličnom kiselinom pomaže koži u odbrani od slobodnih radikala uzrokovanih unutrašnjim i spoljašnjim stresorima, kao što su zagađenje i stres, koji mogu dovesti do vidljivih znakova starenja. Ferulic Brew takođe sadrži mlečnu kiselinu i skvalan. Formula sa ova tri sastojka zajedno deluje kako bi uticala na rane znakove starenja svojim svojstvima za poboljšavanje izgleda kože i pomogla u jačanju kožne barijere, poboljšanju teksture kože, smanjenju finih linija i povećanju stepena hidratacije, dok za vidljivu blistavost formula štiti od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Kao deo zdrave rutine za negu kože, Ferulic Brew brenda Kiehl’s priprema kožu za ostale korake u rutini kako bi bolje apsorbovala ciljane serume i proizvode za hidrataciju koji slede.

Nakon samo 4 nedelje upotrebe, Ferulic Brew klinički dokazano pomaže vidljivom povećanju blistavosti (+20 % APAC 2 , +22 % 3 Global ex APAC), poboljšanju teksture kože (+22 % APAC 2 +20 % 3 Global ex APAC) i smanjenju pojave finih linija (-19% APAC 2,  -18% 3 Global ex APAC) za kožu koja izgleda obnovljeno.

Korisnici se slažu da formula nakon 4 nedelje upotrebe poboljšava celokupan izgled i osećaj kože.

GLOBAL EX APAC

✓ 92 % ispitanika se slaže da koža izgleda mlađe
✓ 88 % se slaže da tekstura kože izgleda poboljšano
✓88 % se slaže da koža izgleda svežije

1. Rezultati  na bazi stručnog ocenjivanja kliničkog ispitivanja u trajanju od 4 nedelje.
 
2. Rezultati na bazi stručnog ocenjivanja kliničkog ispitivanja u trajanju od 4 nedelje

*Samoprocena, 60 osoba, nakon 4 nedelje upotrebe.

KLJUČNI SASTOJCI

Ferulična kiselina - Ferulična kiselina je antioksidans koji se dobija prirodnim putem i nalazi se u ćelijskom zidu biljaka poput raži i određenih semenki voća, a u ovoj formuli pomaže u obrani od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.

Mlečna kiselina - Mlečna kiselina se prirodno nalazi u mlečnim proizvodima i to je alfa-hidroksi kiselina poznata po svojstvu nežne ekfolijacije. U okviru ove formule, ona je zadužena za nežan piling kože i hidrataciju. Ujedno, ona naizgled smanjuje fine linije i izgled neujednačene ili hrapave teksture.

Skvalan - Skvalan, prepoznatljiv Kiehl’sov sastojak je lipid biljnog porekla. Posebno nežan prema koži, skvalan se lako upija i u okviru formule je zadužen za hidrataciju, održavanje osećaja mekoće i punoće kože.

NAČIN UPOTREBE

Proizvod Ferulic Brew se može koristiti nakon čišćenja kože, ujutru  i uveče. Nanesite nekoliko kapljica na dlan i nežno utrljajte formulu na kožu, sa fokusom na obraze, čelo i bradu.
Kiehl’s Ferulic Brew esencija je dostupna u Kiehl’s prodavnicama u tržnom centru Ada Mall i Galerija Belgrade.

Cena: Ferulic Brew (100ml)- 5.300,00 RSD; (200ml) – 8.150,00 RSD