Urban Decay predstavlja novog člana NAKED porodice, Naked Cyber paletu senki za oči. Ova potpuno veganska paleta sadrži 12 sanjivih i svetlucavih duo hromatskih nijansi. Sigurno se pitate šta su zapravo duo hromatske senke? To su dvobojne nijanse koje sadrže reflektujuće, kontrastne pigmente koji menjaju boju na svetlu. Odvažite se da budete drugačiji, promenite svoj look od jednostavnog do nestvarnog sa nijansama i finišima koji su: satenski, mat, svetlucavi, šljokičasti i duo hromatski. Iznenađenjima nema kraja, jer je stigla i Naked3 mini paleta senki, inspirisana omiljenom paletom Urban Decay kupaca- Naked3. Otkrijte 6 podjednako laskavih, izuzetno pigmentisanih nijansi Naked3 mini palete senki, koje se protežu od nijanse slonove kosti do tamno smeđe nijanse. Otključajte novi nivo vašeg makeupa i živite pretty different beauty!

FUTURISTIČKA PALETA SA NEUTRALNIM I SVETLUCAVIM VEGANSKIM* NIJANSAMA

Otključajte novi nivo vašeg makeupa sa veganskom* Naked Cyber paletom senki i 12 sanjivih, svetlucavih i presijavajućih duo hromatskih nijansi. Promenite svoj look od jednostavnog do nestvarnog sa nijansama i finišima koji su: satenski, mat, svetlucavi, šljokičasti i duo hromatski. Baršunaste, pigmentisane, veganske* nijanse lako se blendaju i mogu se koristiti mokre ili suve.

Naked Cyber senke možete koristi samostalno ili ih kombinovati za odvažnije lookove – veganska* i cruelty free četkica za senke se nalazi u paleti. Pripremite svoje kapke sa Eyeshadow Primer Potion bazom za senke kako biste postigli intenzitet boje, smanjili nakupljanje senki u naborima i pospešili njihovu dugotrajnost.

SANJIVE DUO HROMATSKE NIJANSE I ŠLJOKICE

Šta su zapravo duo hromatske senke? To su dvobojne nijanse koje sadrže reflektujuće, kontrastne pigmente koji menjaju boju na svetlu. Cyberspace (duo hromatska boja od nijanse breskve do mente) i Y3K (duo hromatska boja od nijanse cigla crvene do ledeno plave) razlikuju se od svega što ste do sada videli.

Prstima nanesite svetlucave, šljokičaste i duo hromatske nijanse kako biste povećali intenzitet boje. Izazovite svoju stvarnost presijavajućim svetlucavim toperima poput Override (prozirni crveni presijavajući sjaj) i Static (presijavajuće srebrne šljokice) nijansi za nestvaran, ali super nosiv look. Svi će vas pitati: "Da li je ovo stvarni život?"

OTKLJUČAJTE NOVI NIVO BOJA

Poprskajte četkicu sa All Nighter Setting Spray fiksatorom za šminku pre nego što njime dotaknete željenu nijansu, za još dugotrajniju i intenzivniju boju. Poprskajte kosu četkicu  sa  All  Nighter  Setting Spray fiksatorom za šminku i nanesite senku kao vodootporni eyeliner koji će trajati do 16 sati.

Paleta senki Naked Cyber (preporučena maloprodajna cena: 6.606 dinara) je dostupna u Sephora parfimerijama.

PALETA SENKI SA NOVIM, VEGANSKIM*, RUŽIČASTIM NEUTRALNIM NIJANSAMA

Najprodavanija paleta senki brenda Urban Decay, Naked3 dolazi u novom izdanju sa šest jednako laskavih, ružičastih nijansi u novoj Naked3 MINI paleti.

Inspirisane omiljenom paletom Urban Decay kupaca, veganske*, izuzetno pigmentisane Naked3 mini nijanse i finiši protežu se od diskretnih do odvažnih. Od svetlucave nijanse slonove kosti do  tamno  smeđe nijanse, ovi neutralni ružičasti tonovi će učiniti da ponovo poželite da postanete Naked.

MANJE JE VIŠE

Naked3 Mini sadrži dve mat i četiri svetlucave nijanse. Iako je teško odabrati broj jedan, predviđamo da će nijansa Laced Up biti novi favorit među ljubiteljima makeupa, a osim nje, zaintrigirala nas je i nijansa Spiced- tamno smeđa sa ljubičastim sjajem.

Bogate i baršunaste Naked nijanse se lako blendaju i traju do 12 sati, a koristite ih suve ili mokre. Naked3 MINI nijanse možete nanositi samostalno ili ih kombinovati kako biste kreirali lookove koji će izgledati odlično na svim tonovima kože. Ne zaboravite da nanesete Eyeshadow Primer Potion bazu za senke kako biste smanjili nakupljanje senke u naborima i učinili ih glatkim i postojanim tokom celog dana.

Savet profesionalaca: Naprskajte vašu četkicu sa All Nighter Setting Spray fiksatorom za šminku pre nego što dotaknete željenu nijansu, za još dugotrajniju i intenzivniju boju. Kosu četkicu naprskajte All Nighter Setting Spray fiksatorom za šminku i nanesite bilo koju nijansu kao eyeliner.

Paleta senki Naked3 Mini (preporučena maloprodajna cena: 3411 dinara) je dostupna u Sephora parfimerijama.

*Bez sastojaka ili sporednih proizvoda životinjskog porekla.