U ime svih izuma koje su žene stvorile kroz istoriju, FOREO poziva sve da se pridruže i podignu zdravicu u čast ženskoj izvrsnosti! “U kompaniji FOREO da su žene veliki pronalazači u nauci i tehnologiji znamo još od davnina, stoga se svakodnevno trudimo da čak i nemoguće učinimo mogućim kada su dame u pitanju. Iz tog razloga, danas nećemo govoriti o FOREO-u kao brendu koji vašu kožu uvek učini zdravom i lepom, već ćemo slaviti beskonačnu moć žena inovatora koje imaju ključ za otključavanje svetlije budućnosti”, izjavio je Vladimir Čuturilo, generalni menadžer švedske firme Foreo.

Mogli bismo večno da pričamo o revolucionarnim izumima koje su napravile žene, a samo neki od njih su materijal Kevlar koji je izumela Stefani Kvolek, kompjuterski algoritam kao izum Ade Lovelace, kao i bežični internet izumljen od strane Hedi Lamar. Osim stvari poput grudnjaka, Barbi lutke i kontracetpivnih pilula, žene su pokazale da mogu stvoriti i nešto u čemu će uživati i muškarci – pivo! S tim u vezi, podižemo čašu i nazdravljamo ovim inovativnim damama.

Prošao je mnogo vremena odkad su žene sumnjale u sebe. Danas, žene odlično znaju ko su i šta mogu da urade. No, ipak s vremena na vreme, svako od nas doživi izazove. Stoga, FOREO se zalaže za ravnopravnost žena u svakom segmentu života i poslovanja, i poručuje da savremeni način života ne bi bio ono što jeste danas bez doprinosa žena kroz istoriju.