Ananas, platforma za online kupovinu, ove godine obeležava svoj prvi rođendan i tim povodom iz njihove kuhinje stižu brojna unapređenja i iznenađenja, a među kojima su i novi FOREO proizvodi. Za sve ljubitelje online kupovine, kompanija FOREO lansirala je nove proizvode na Ananasu među kojima je UFO 2 black koji sadrži novu, optimizovanu funkciju zagrevanja koja prenosi toplotu na vaše lice pet puta brže od originalnog UFO uređaja. Ovaj proizvod ne samo da povećava blistavost rastvarajući sebum na površini kože, već i omekšava i priprema vaše lice da efikasnije apsorbuje hranljive sastojke maske. Još jedan od FOREO noviteta na ovoj popularnoj online platformi je LUNA 3 plus za normalnu i osetljivu kožu. Ovo je jedini uređaj za negu na svetu sa tehnologijom koja ima termo-čišćenje i ciljanu mikrostruju u jednom uređaju. Ultra mekane silikonske dodirne tačke uklanjaju do čak 99,5% nečistoća.

Korisnici Ananasa će od sada iz svojih udobnih fotelja imati mogućnost da kupe i Luna Play Smart 2 uređaj za umivanje koji je sjajan apdejt  jutarnje i večernje skin care rutine. Proizvodi za negu lica su, naravno, jako važni, ali najvažnije je da se lice temeljno očisti i pripremi za negu. Ova električna četka za umivanje, švedske kompanije FOREO, napravljena je tako da bude kompaktna, a njeno korišćenje je lako, efikasno i pogodno za sve tipove kože.

Kako bi upotpunio svoju ponudu i time proslavio prvi rođendan Ananas platforme, FOREO je od ove godine uvrstio u svoju ponudu i F2F maske za lice napravljene tako da odgovoraju svim tipovima kože. Ove anti-age maske za lice  pomažu suvoj koži da povrati mladalački sjaj. Pogodne su za korišćenje na svim UFO uređajima za revitalizirajući tretman lica koji kožu čini izuzetno gipkom i blistavom.

Kao poklon korisnicama Ananasa povodom obeležavanja prvog rođendana, FOREO je pripremio do čak 40 odsto popusta na najprodavanije proizvode, a akcija će trajati do osmog marta.