Giorgio Armani predstavlja Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, novu snažnu i blistavu interpretaciju svog prepoznatljivog ženskog mirisa Sì. Parfemska voda Sì PASSIONE ÉCLAT je oličenje odvažne i moderne ženstvenosti, ona prenosi živu snagu strasti koja unosi žar u život i daje mu smisao. Miris Sì, kreiran 2013. godine, odaje počast ženskoj nezavisnosti duha i eleganciji.  Sì je moderan chypre miris predstavljen u nude nijansama.  Nakon toga, 2018. godine, miris SÌ PASSIONE pridružuje se liniji Sì. Sì PASSIONE je voćno-cvetni miris koji na nov način, s naglaskom na strasti, tumači duh mirisa Sì, pa ga zato krasi vibrantno, tamno crveno ruho. Miris Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, kreiran 2021. godine, donosi nam cvetne note ruže i vedro raspoloženje koje simbolizuje njegova prozračna crvena boja rubina.

Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM dočarava strast koja podstiče na otkrivanje sopstvenih snaga i na život pun elegancije i nezavisnosti. Ovaj miris priziva duh smelog života koji odražavaju vedrina, živahnost i plamen strasti.

ŽIVOT OBOGAĆEN STRAŠĆU

Parfemska voda SÌ PASSIONE ÉCLAT otkriva novu, blještaviju stranu prepoznatljivog mirisa SÌ PASSIONE. Naziv mirisa „Éclat”, odnosno „Sjaj”, simbolizuje njegove blistave note - od energičnog bergamota do krhke i živahne crne ribizle, koji se potom stapaju s osvežavajućim notama ruže. Ovaj blistavi miris iz porodice cvetnih mirisa, s ružom u središtu, sastoji se od brojnih sastojaka koji su proizvedeni odgovorno i na održiv način. Reč je o bergamotu iz Kalabrije u Italiji, koji mirisu daje njegovu prepoznatljivu dozu sjaja, bugarskoj ruži iz Isparte u Turskoj, kao i infuziji premium burbon vanile s Madagaskara. Održiva nabavka ovih sastojaka simbolizuje poštovanje brenda prema prirodi.

Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM kreirala je Žuli Mase (Julie Massé), koja stoji i iza originalnog mirisa Sì PASSIONE. Miris se otvara blistavim gornjim notama održivo proizvedenog bergamota iz italijanske Kalabrije, svežim i sočnim citrusnim notama ekskluzivno kreiranim za brend Giorgio Armani. Oni se zatim spajaju s jarkim notama crne ribizle koje mirisu dodaju dozu živahne lakoće, otkrivajući novu, krhku i zelenu interpretaciju voća koje je prepoznatljivo za Sì mirise.  

U srcu mirisa nalaze se dve omamljujuće note ruže koje prizivaju dva različita, ali komplementarna, aspekta ženstvenosti. Nota majske ruže, ručno ubrane u francuskoj regiji Grasse, pruža nežan, puderast i pastelan efekat u spoju sa citrusnim i blago biberastim aspektom. Istovremeno, bugarska ruža, proizvedena na održiv i odgovoran način, dolazi iz Isparte, turskog „grada ruža” i predstavlja izdašne, ženstvene i zanimljive aspekte cveta.

Osnovne note mirisa sadržane su u belom mošusu koji mirisu daje svežinu, nežnost i senzualnost, a infuzija premium burbon vanile s Madagaskara dodaje osećaj topline i prijatnosti koji je istovremeno neodoljiv i pikantan. Trag koji miris ostavlja lagan je i osvežavajuć, a istovremeno nežan i prožima čula.  

Infuzija premium burbon vanile s Madagaskara proizvodi se pomoću održivog i odgovornog programa sa ciljem pomoći lokalnim zajednicama. Održiva nabavka vanile s Madagaskara, u sklopu saradnje sa nevladinom organizacijom Fanamby, prednost daje dobavljačima koji osiguravaju pouzdan posao i prihode ugroženim grupama i pruža proizvođačima podršku, kako bi osim vanile uzgajali i pirinač i kafu. Ovaj program je osigurao i pošumljavanje 150 hektara šume mangrova na Madagaskaru, što je doprinelo biološkoj raznolikosti regije i, prema procenama, pozitivno delovalo na najmanje 30 % malih poljoprivrednih gazdinstava na tom području.

VATRENI PARFEM BOJE RUBINA

Parfemska voda SÌ PASSIONE ÉCLAT dolazi u legendarnoj i prepoznatljivoj bočici mirisa Sì, čije je prozirno staklo lakirano premazom sjajne boje rubina. Kao oličenje blistavosti  mirisa, prozračna crvena bočica sija poput dragulja na suncu. Logotip SÌ PASSIONE na bočicu je utisnut u legendarnoj zlatnoj boji, dok je na tamno crvenom pakovanju mirisa jarke crveno-narandžaste boje.
Crni čep visokog sjaja u obliku kamena je prepoznatljiv deo kolekcije Sì, kao i elegantni zlatni prsten oko vrata bočice koji pruža otmeni izgled. Bočica parfema SÌ PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM sija poput dragog kamena i tako simbolizuje način na koji strast obogaćuje život.
 
KOLEKCIJA Sì Nakon predstavljanja mirisa Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, kolekcija mirisa Sì obuhvata pet jedinstvenih i istaknutih mirisa koji prenose različite strane vizije ženstvenosti Sì:

Sì EAU DE PARFUM
Sì EAU DE PARFUM INTENSE
Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM
Sì PASSIONE EAU DE PARFUM
Sì PASSIONE EAU DE PARFUM INTENSE