Zbog uticaja štetnih spoljašnjih činilaca kao što su sunce i vrućine kojima smo najčešće izloženi leti, koži moramo da osiguramo odgovarajuću negu. Ove sezone La Roche-Posay Vam preporučuje Posthelios gel - hidratantnu negu posle izlaganja suncu koja umiruje i hrani kožu, Cicaplast balzam za opekotine i iritacije za celu porodicu i termalnu vodu La Roche-Posay. Pružite svome telu primerenu negu i zaštitu kako bi Vaša koža i tokom letnjih meseci bila negovana i zdrava.

Da li posle preteranog izlaganja suncu osećate potrebu za hidratantnom negom koja koži vraća elastičnost i vlagu?

POSTHELIOS LAKO RAZMAZIVI GEL: Hidratantna nega za isušenu kožu i kožu izloženu suncu  obogaćena sastojcima koji obnavljaju nivo lipida čime podstiču obnovu kože. Koža je umirena, hidrirana i nahranjena. Gelasta tekstura je prijatna, lako se nanosi i ne sadrži parabene.

Da li Vam se dogodilo da ste zaboravili na zaštitu kože od sunca posle čega ste imali neprijatan osećaj zatezanja ili opekotine?

CICAPLAST BAUME B5: Umirujući balzam koji višestruko obnavlja kožu je posebno namenjen obnovi osetljive kože zahvaljujući formuli koja udružuje pantenol 5% sa Madecassosideom u visoko kozmetičnoj teksturi. Umiruje, obnavlja i štiti oštećenu kožu (posebno kod nastalih opekotina ili iritacija od sunca) pa je primeren za celu porodicu: bebe, decu i odrasle.

Na koji način svakodnevno umirite i osvežite osetljivu kožu posle izlaganja suncu?

TERMALNA VODA LA ROCHE-POSAY: Prirodan je antioksidans koji umiruje osetljivu kožu nadraženu usled delovanja spoljnjih činilaca poput sunca i pomaže u sprečavanju starenja kože. Jedinstvena kombinacija minerala i oligoelemenata (selen) umiruje kožu i čini je mekšom.

POSTHELIOS GEL: 1.788,00 RSD*
CICAPLAST 100 ML: 1.351,54 RSD*
TERMALNA VODA LA ROCHE POSAY 150 ml: 820,99 RSD *
* Cena je informativna i može da se razlikuje u skladu sa pravilnikom o cenama u apoteci.