Novi dragulj u srcu Boke Kotorske
Legenda kaže da je Boka Kotorska, lepota nad lepotama, stvorena voljom boga mora Posejdona, a od danas ovu obalu Jadranskog mora krasiće i odmaralište “Jelena vile & apartmani” rečeno je danas na druženju za novinare organizovanom povodom početka rada pomenutog odmarališta. Suprotnosti se u Boki susreću i spajaju a ogledaju se u prirodi gde se u jednom delu iz mirne površine mora naglo uzdižu krševite planine ali isto tako u kulturno-istorijskom nasleđu gde se dve civilizacije, Istoka i Zapada međusobno dopunjuju u jedinstvenoj harmoniji.

Odmaralište “Jelena vile & apartmani”, kategorisano sa četiri zvezdice, u svom sastavu ima jednosobne, dvosobne i trosobne dupleks apartmane koji se nalaze u Tivtu a poseban segment ovog kompleksa predstavlja vila Starakuća. Kompleks je smešten na samoj obali i u svom sastavu ima privatnu plažu koja gostima garantuje mir i privatnost. Prisutnima se obratila Jelena Savić, Vlasnik odmarališta “Jelena vile & apartmani” rekavši: “Pažljivo koncipirana enterijerska rešenja sa ambijentalnim zonama za svakog člana porodice, otvoreni koncept dnevnog boravka i trpezarije, sa obiljem svetlosti i pogledom na more samo su neke od odlika ovog jedinstvenog turističkog odmarališta” i dodala “puno pažnje usmerili smo na uređenje svakog apartmana kako bismo našim gostima učinili boravak u Boki Kotorskoj ne zaboravnim”.

Nakon kratke prezentacije održana je i nagradna igra, a srećni pobednik dobio je od “Jelena vile & apartmani” putovanje za dve osobe.