Moda za kuću - Izložba nameštaja i kućne dekoracije u KC Gradu!
29. decembar – 25. januar u Velikoj galeriji Kc Grad - Nova godina za mnoge znači i novi početak ili bar pokušaj početka, a za mnoge podrazumeva pribavljanje novih stvarčica. KC Grad Vam pred kraj godine priprema čak dve manifestacije na kojima ćete moći da se opskrbite i opskrbite svoj dom: Novogodišnja moda za poneti dešava se od 26. Do 28. decembra, za sve Vas koji ste u nedoumici šta ćete obući na tranzitu u Novu godinu.
 
Odmah posle Mode za poneti sledi Moda za kuću, treća po redu izložba nameštaja i home decor-a, za one ostale koji žele da doteraju svoj dom u Novoj godini. Dakle za svakog po nešto!
 
29. decembra pripremamo vam bohemian mix tridesetak dizajnera koji se bave pretežno enterijerom: od nameštaja preko osvetljenja do ključnih detalja za enterijer, na izložbi ničega ne manjka, u šta ćete se i uveriti na otvaranju.

Posebni segment izložbe činiće, prigodno, dizajnirani novogodišnji ukrasi više dizajnera koje ćete moći da odmah pazarite i dodate na svoju već okićenu jelku, za one koji vole impulsivnu kupovinu. Ipak ono što ovu izložbu čini veoma posebnom je eco dizajn, od malih robota napravljenih od komadića elektronskog otpada, preko lampi nastalih reciklažom delova mašina pa sve do restauriranih vintage komada nameštaja. Estetska reciklaža uzela je odavno maha u domaćoj kreativnoj industriji, što ćemo ovom izložbom i dokazati.

Za one koji pak vole miris novog, pripremili smo vrhunski dizajnirane lampe od punog, plemenitog drveta i porcelana, eksperimentalnija rešenja od betona, ali i od bundeva, iako je Noć veštica za nama, lampe od tikvi efektne su tokom čitave godine!
 
Ukoliko ste u potrazi za savršenim detaljima koji će dopuniti Vaš enterijer imamo čitav segment keramike, selekciju nekoliko dizajnera koji se trude da estetizuju rituale ispijanja kafe i čaja, a pored šolja nude i vaze i dekorativne predmete.
 
Naravno, kao ni na letnjoj izložbi Kreativnost u Srbiji, ni ovoga puta nismo zaboravili na mališane, te će oni moći da iz postavke sebi odaberu kvalitetne drvene ručno rađenje igračke i budu jedinstveni.

Na naš konkurs stiglo je dosta prijava i svima koji su konkurisali ovim putem zahvaljujemo i ujedno objavljujemo rezultate konkursa do kojih nije bilo lako doći:

1. Katarina Dragutinović Roccella
2. Dubravka Simonović
3. Maja Dobrila
4. Jelena Bošković Colors & Cups
5. Ana Janjić
6. Milena Bugarski Melevi keramika
7. Nina Radosavljević ИГРАЧКЕ
8. Zorica Mihailović Sweet Stuff & Craft
9. Julijana Filipović
10. LampeMM
11. Ana-Marija Ilić MINOO
12. Ana Golubović Art.Full.An
13. M Fly
14. Svetlana Mladenović CUT
15. Miodrag Stanišić
16. Janko Radojević DRUM lamps
17. Studio Kadar
18. Ekoto igračke
19. Marija & Rade
20. Maja Kozomora More Input Robots
21. Vedrana Petrovska
22. Ana Timon OUTERRSHELL
23. Marija Lukić Solid lamps
24. Tanja Uskoković i Ana Veselinov
25. Miodrag Miša Đorđević
26. Ivana Ivković Studio Mashaiki
27. Snežana Ivanovski i Vladislava Đorđević
28. Senka Bogavac Pejzaž Studio
29. Ana Savić

Posetite nas i upoznajte se sa njihovim radom te sebi pribavite jedinstveni komad za svoj enterijer.

Izložba traje do 25. januara 2015. i prodajnog je karaktera.

Otvaranje je zakazano 29. decembra od 20 časova.

www.gradbeograd.eu