Premium brend Perwoll podržava inovativne i kreativne ideje, pogotovo razvoj i unapređenje modne scene, te se može pohvaliti uspešnom saradnjom sa vodećom modnom manifestacijom, Perwoll Fashion Week-om, već četvrti put zaredom. Glavni pokrovitelj nedelje mode u Beogradu, Perwoll, stručnjak je za očuvanje i osvežavanje boja tkanine posle svakog pranja. Upravo je Perwoll zaslužan što su jedinstvene tkanine i boje koje se mogu videti na Perwoll Fashion Week-u tako sjajne, sveže i intezivne.

Inovativni premium brend Perwoll kroz podršku Fashion Week-a još jednom na kreativan način pokazuje koliko voli modu i brine o vašoj odeći. Kao neizostavni partner za očuvanje tkanina, savremenih modnih predmeta i detalja, pomoći će vam da odevni predmeti, pa i oni sa revija, godinama izgledaju kao da su upravo kročili sa piste.

Perwoll ReNew specijalni deterdženti deo su najnovije linije proizvoda Perwoll, koji se godinama brine o vašoj omiljenoj odeći, uz izbor specijalnih proizvoda za svaku vrstu tkanine. ReNew linija je rezultat godina ulaganja i rada na inovacijama koje će učiniti da Perwoll svake godine sve bolje i bolje brine i čuva vašu odeću, bilo da se radi o omiljenoj „maloj crnoj haljini“, „večitoj beloj košulji“ ili pak cvetnim modernim dezenima.

Perwoll ReNew jedinstveni deterdženti čuvaju i osvežavaju boje tkanine posle svakog pranja, toliko da će svaki put izgledati kao da nosite tek kupljen komad odeće. Bilo da je reč o jarkim bojama, nežnim pastelnim ili šarenim tkaninama, Perwoll Renew+ Color će sačuvati svaki delić vaše odeće od izbeljivanja i učiniće da blistaju. Čak i odeća crne ili bele boje može se bolje negovati, upravo nove formule Perwoll Renew+ Black i Perwoll Renew+White pomoći će da crna ostane intezivna, a bela ne posivi i izgubi sjaj.