Znamo da ste čekali da nam se adresa vrati na ugao Takovske i Dalmatinske :) Posle dvonedeljne pauze zbog renoviranja, 19. i 20. oktobra vas čekamo na svečanom otvaranju u prostoru koji nećete prepoznati, klubu koji će biti još lepši, funkcionalniji i bolji, ali sa jednako vrhunskim programom kao ranije! I u novoj sezoni čekaju vas večeri koje toliko volite, petkom su Mirko&Meex zaduženi za najbolje haus remikse, a subotom Ike, Prema i Me-High-Low vrte aktuelne, antikvarne, ali i buduće hitove i sve što želite da čujete u klubu.

Sredom nam se vraća Buzzin', omiljeno beogradsko hiphop i r'n'b okupljanje, a novitet je da će i naša najbolje čuvana javna tajna, Mint, sada raditi i tim danom (a biće tu i još noviteta)! Podrazumeva se da ćemo vam opet spremati tematske večeri, promocije, poklone i žurke usko povezane s modom, filmom i ostalim oblastima umetnosti i savremenog života.

Pored svega što volilte u vezi sa Plastikom, spremamo vam i jedan "stari novitet" što se tiče brenda žurki zbog kojih je klub i izgradio ime, ali o tom, po tom.

Za sada je sve jasno - obavezno dođite u udobnim cipelama i naoružani osmehom, jer slede nam dva nezaboravna dana otvaranja još jedne, nadamo se, vrhunske sezone u najpopularnijem beogradskom klubu!

Info i rezervacije na 064/640-3956

Sve informacije možete dobiti putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Rezervacije možete izvršiti putem broja telefona: 064 640 39 56

Posetite naš novi sajt: www.clubplastic.rs