HBO je objavio službeni tizer za drugu sezonu HBO Original serije „Kuća zmaja“ (House of The Dragon) tokom panela CCXP23 u Sao Paulu, Brazil. Drugu sezonu će činiti osam epizoda koje će svoju premijeru imati u leto 2024. na HBO Max-u i HBO-u. Bazirana na romanu „Vatra i krv“ Džordža R.R. Martina, radnja serije je smeštena 200 godina pre događaja iz „Igre prestola“ i govori o kući Targarjen. Glumačka ekipa koja se vraća u drugoj sezoni: Met Smit, Olivija Kuki, Ema Darsi, Iv Best, Stiv Tauzent, Fabijan Frenkl, Juen Mičel, Tom Glin-Karni, Sonoja Mizuno i Ris Ajfans. Dodatna glumačka postava koja se vraća uključuje Harija Koleta, Betani Antoni, Fibi Kempbel, Fju Saban, Džefersona Hola i Metjua Nedama.

Nova glumačka ekipa druge sezone: Klinton Liberti kao Adam od Hula, Džejmi Kena kao Ser Alfred Brum, Kajran Bju kao Hju, Tom Benet kao Ulf, Tom Tejlor kao Lord Kregan Stark i Vinsent Regan kao Ser Rikard Torn. Ranije najavljena nova ekipa druge sezone uključuje Abubakara Salima kao Alin iz Hula, Gejl  Rankin kao Alis Rivers, Fredija Foksa kao Ser Gvejna Hajtauera i Sajmona Rasela Bila kao Sera Sajmona Stronga.

Kokreatori i izvršni producenti su Džordž R.R. Martin i Rajan Kondal,  izvršni producenti su Sara Hes, Alan Tejlor, Melisa Brnstein, Kevin de la Noj, Loni Perister i Vins Džerardis.

Prva sezona serije „Kuća zmaja“ i sve sezone serije „Igra prestola“ dostupne su na HBO Max striming platformi.

TIZER: Kuća Zmaja >>