Klub Mr Stefan Braun i Playboy magazin proslavili zajednički jubilej
Na velikoj žurci povodom 10. rođendana kluba Mr Stefan Braun i 60. rođendana magazina Playboy, predstavljen je zajednički kalendar za 2014. godinu, u prisustvu brojnih gostiju i atraktivnih devojaka.Žurku povodom jubileja obeležile su prelepe Playboy zečicei brojne poznate ličnosti, među kojima su bile i pevačica Milica Pavlović, Soraja Vučelić, Željko Sarić učesnik takmičenja X Factor ipoznati srpski ultimat fajter kao i mnogi drugi.

Popularni klub na devetom spratu u nedelji slavlja organizovao je brojne tematske žurke na kojoj su prisustvovale brojne ličnosti sa domaće javne scene, između ostalih i starletu Staniju Dobrojević.

Mr. Stefan Braun nastavlja da slavi, svi ljubitelji dobrog noćnog provoda imaće priliku u četvrtak, 26.12.2013. godine da uživaju uz poznate RnB i Hip Hop zvukeza šta će se pobrinuti DJ Gru i DJ Playa. Rođendanski četvrtak upotpuniće MCLeo Samuelekoji se nakon dve godine vraća u prestonicu zabave.Klub Mr Stefan Braun pripremio je mnogo iznenađenja za sve ljubitelje dobrog noćnog provoda i house ritmova tokom poslednjeg vikenda u ovoj godini, a za specijalnu rođendansku atmosferu u nedelji slavlja, pobrinuće se šarmantni barmeni i osoblje klubakao i svih sedam dana u nedelji proteklih jedanaest sezona.