Vanja Udovičić na prvoj srpskoj naslovnici magazina Esquire!
Četvrti broj magazina Esquire predstavlja prvu srpsku naslovnicu! Proslavljeni sportista i ministar sporta u Vladi Republike Srbije, Vanja Udovičić, prvo je lice sa ovih prostora na naslovnoj strani srpskog izdanja Esquire-a. U ekskluzivnom intervju Vanja Udovičić govori o promeni koju je u njegov način života donela funkcija koju je preuzeo kao i na koji način namerava da iskoristi svoj mandat.

Mladi reditelj Stevan Filipović koji je pažnju javnosti skrenuo filmovima "Šejtanov ratnik" i "Šišanje", u velikom intervjuu otkriva sve pojedinosti o filmu koji trenutno snima ali i radu na domaćoj varijanti serije "ER". Stevan se po treći put vratio životu današnjih gimnazijalaca a u ambijentu Pete beogradske gimnazije, gde se snimanje odvija, objasnio je šta namerava da pokaže novim ostvarenjem interesantnog naslova "Pored mene". Ovo je prvi put da se u javnosti govori o novom filmu tako da Esquire donosi svojevrsnu predpremijeru!

Vozać formule, Miloš Pavlović, čitaocima će dočarati tajne najelitnijeg sporta na svetu, a popularna voditeljka emisije "Tvoje lice zvuči poznato", Marija Kilibarda predstaviće se na sasvim nov način u editorijalu snimljenom za Esquire!

Novi broj Esquire-a ponovo zadovoljava sva interesovanja savremenih muškaraca a praznično izdanje donosi brojna iznenađenja. Sve što čini hedonizam savremenog muškarca - od gastronomije do stila, od lepote do sporta - pronađite na stranama četvrtog broja!

Uživajte u prazničnom dvobroju!