Poznati prestonički klub Stefan Braun, ovog decembra proslaviće jedanest uspešnih sezona rada. Kao što to obično biva kad Mr. Stefan Braun slavi, spektakularnom rođendanskom žurkom 23.12.2012, počeće nedelja slavlja, a sve goste kluba očekuju brojna iznenađenja, bogat muzički i scenski program i vrhunski provod, kao i svakog dana tokom prethodnih jedanaest sezona.

Budući da je Mr. Stefan Braun omiljeno mesto poznatih ličnosti, mnogobrojne VIP zvanice već su potvrdile svoje prisustvo, a nedelju slavlja otvorile su rukometašice Brazila, trenutne svetske prvakinje, Fernanda Da Silva i Aduarda Amorim,koje suosvajanje zlatne medalje proslavile u klubu Mr Stefan Braun. Kao i obično, za specijalnu rođendansku atmosferu uz vrhunske koktele pobrinuće se šarmantni barmeni i osoblje kluba.

Takođe, svi ljubitelji dobrog noćnog provoda imaće priliku u sredu, 25.12.2013. godineda u lebdećem klubu uživaju u društvu Playboy zečica i odlično se provedu na jedinstvenoj žurci  povodom predstavljanja novog Playboy i Mr Stefan Braun kalendara za 2014. godinu.