Grupa Zana uživo u Kasini!
Legende prave pop muzike naših prostora – grupa Zana –  3. oktobra od 23h u vodećem klubu Beograda za žive nastupe – Kasini na Terazijama !

Tokom impozantnih trideset i tri godina postojanja, Zana je izdala trinaest uspešnih albuma i dve kompilacije – ostvarenja skoro bez poređenja na našoj muzičkoj sceni. Njihovi brojni nagrađivani hitovi danas se svakako smatraju  vanvremenskim klasicima, koje obožavaju sve generacije Zaninih poklonika.

Jelena i Zoran Živanović – supružnički duo koji stoji iza čarobne formule uspeha grupe Zana – priprema raznovrstan repertoar iz svog raskošnog izbora tradicionalnih i novijih hitova. Publika u Kasini na Terazijama će u četvrtak veče uživati u refrenima numera kao što su : Dodirni mi kolena,  Majstor za poljupce,  Vejte, snegovi , Rukuju se, rukuju, Oženićeš se ti , Nisam, nisam – ali i nešto svežijih : Rane,  Sama sam, Dva, Mala, Kućica...

“Oduševljeni smo što ćemo našim poklonicima prirediti sjajan klupski koncert u Kasini, po uzoru na najveće evropske metropole. Svi oni koji nas prate godinama znaju da mi veoma retko održavamo klupske nastupe, ali je atmosfera u Kasini ona prava, inspirativna – u kojoj možemo da se potpuno saživimo sa našom publikom i podjednako uživamo u koncertu za koji obećavamo da će biti – nezaboravan”, radosno najavljuju Jelena i Žika Zana.

Ulaz je slobodan uz rezervaciju !