Saradnje između Web Fest .ME 2011 i Belgrade Fashion Week-a
Moda je tematika koja ima veoma verne poštovaoce a veliki broj njih su svoje delovanje prebacili na Internet, pre svega modni blogeri koji je dodatno popularišu. Takođe, sve je veći broj modnih portala a i sami modni dizajneri su odavno počeli da dele svoje kreacije i sa web publikom.

Proleća 2011, dodeljene su po prvi put nagrade za modne projekte na Internetu, a tada su ih osvojili www.ana-ljubinkovic.com na osnovu glasova stručnog žirija i www.wannabemagazine.com na osnovu glasova publike - korisnika Interneta.

Ove jeseni pozivamo ponovo modne blogere, modne portale i dizajnere kao i kreativne modne brandove, a i sve druge koji se uklapaju u temu da se prijave do 20.10.2011 za novi krug takmičenja. Posebna pažnja će biti posvećena uticajnim blogerima iz oblasti mode kao i novim projektima. Ovo je posebna prilika da stvaraoci specijalno istaknu svoj rad i daju ga na vrednovanje stručnjacima i publici.
Prijave slati na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

O najboljima će ponovo odlučivati žiri i publika koja će glasati preko on-line sistema na sajtovima www.webfest.mewww.nadlanu.com.

Dodela nagrada će se odigrati na završnoj ceremoniji Belgrade Fashion Week-a u prvoj polovini novembra, a uoči finalne ceremonije Web Fest-a koja je zakazana za 17. novembar 2011. godine.