Posna plazma za svaki naš korak
Plazma, omiljeni brend na kome su odrastale generacije, priredila je novo iznenađenje za sve koji u njoj uživaju – Posnu Plazmu u pakovanju od 150 grama. Novim proizvodom u svom portfoliju, Plazma je još jednom pokazala da podržava lične izbore i odluke onih koji je vole, pružajući im mogućnost izbora u, za njih, važnim trenucima. Plazma je sada dostupna za sve ljude koji poste.

Visokokvalitetna, hranljiva i zdrava, Posna Plazma je jedini posni proizvod na domaćem tržištu koji je dodatno obogaćen cinkom, gvožđem i kalcijumom. Posebno kada postimo, dodatno nam je potrebno gvožđe koje pomaže transport kiseonika kroz naš organizam, kalcijum nam je potreban za zdrave i jake kosti, dok cink povoljno utiče na funkcionisanje našeg imunog sistema. Posna Plazma ne sadrži trans masti, a pogodna je za ishranu vegetarijanaca.

Posna Plazma je istog ukusa, oblika i mirisa kao i Plazma original, a sastojci životinjskog zamenjeni su sastojcima biljnog porekla - umesto kravljeg u Posnoj Plazmi se nalaze  hranljivo sojino i pirinčano mleko.

Idealna zamena za obrok na poslu i u školi, na putu i kod kuće, za trenutke posvećene samo vama i trenutke deljenja sa najmilijima, Posna Plazma okrepljuje i pruža osećaj topline i sigurosti u svakom trenutku i na svakom vašem koraku.


Probajte Posnu Plazmu i uverite se da je jedinstveni osećaj uživanja u Plazmi sada potpun i za vreme posta!