Vademecum Pro Medic / Superiorna formula za jake zube od Vademecum-a
Na osnovu prepoznatljivog kvaliteta i jedinstvenih karakteristika brenda Vademecum Udruženje stomatologa Srbije dalo je svoju ekspertsku preporuku da svi proizvodi tog brenda, pre svega Pro Medic linija, nose oznaku „Preporučeno od Udruženja stomatologa Srbije“, uz logo i naziv Udruženja.

Eksperti za oralnu higijenu iz Vademecum laboratorija razvili su jedinstvenu formulu tečnog kalcijuma sa fluoridom i Protexyl tehnologijom, sa antibakterijskim delovanjem. Zahvaljujući toj kombinaciji, kalcijum se lakše apsorbuje, pomaže jačanju zuba, pružajući efikasnu zaštitu protiv karijesa, naslaga i mrlja na zubima, problema sa desnima i lošeg zadaha.

Novu Vademecum Pro Medic liniju čine pasta za zube (75ml), pasta za zube 2u1 i tečnost za ispiranje usta (75ml). U kombinaciji sa vodom, Vademecum Pro Medic 2u1 deluje kao sredstvo za ispiranje usta, a kada se koristi kao pasta za zube, njegova klinički ispitana tečna formula olakšava pranje zuba i doseže do delova do kojih se četkicom ne može jednostavno doći.

Novi Vademecum Pro Medic je najnoviji dodatak popularnom brendu koji nudi izbor vrhunskih pasti i proizvoda za oralnu higijenu. Dostupan je od marta 2012. godine, po pristupačnoj ceni.