THETA Healing<br>Kako steći ili vratiti izgubljeno samopouzdanje
Theta healing je duhovna tehnika koju je razvila Amerikanka Vajana Stajbal. Zasniva se na otkrivanju i otklanjanju podsvesnih blokada koje nas sprečavaju da živimo srećan život kakav svesno želimo. Danas je praktikuju ljudi širom sveta kako bi pomogli sebi i drugima.

Kad sretnete samopouzdanu osobu, odmah je prepoznajete. To je osoba koja zna šta želi i zna da može ostvariti sve što želi. Samopouzdanje i vera u sebe ključni su pojmovi za ostvarenje svakog životnog cilja.

Nedostatak samopouzdanja nalazi se u korenu mnogih životnih problema, te tako:
• Kreira anksioznost, stres, osećaj usamljenosti.
• Uzrokuje probleme u odnosima s drugim ljudima i ljubavnim vezama.
• Ozbiljno može ugroziti obrazovanje i posao.

Svesno uloženi napor da pozitivnim stavom i razmišljanjem prevaziđete ovaj problem može kao rezultat dati ponovo neuspeh, ukoliko postoje duboka podsvesna verovanja koja su suprotna.
Theta Healing omogućava pronalaženje i otpuštanje ključnih podsvesnih verovanja koja su uzrok nedostatka samopouzdanja. Osoba se zatim podučava kakav je to osećaj biti srećan, uspešan i zadovoljan sobom.

Proverite podsvesna verovanja mišićnim testiranjem:
Energetsko (mišićno) testiranje je tačno, bez obzira da li ste svesni ili ne da nosite određeno verovanje. Pre izvođenja testa potrebno je proveriti da li je telo adekvatno hidrirano, odnosno savetuje se da popijete nekoliko čaša vode.
U stojećem položaju osoba koja se testira kada kaže "DA" telo će odreagovati na pozitivnu tvrdnju tako što će se nagnuti napred. Kad osoba kaže "NE", telo bi trebalo da se naginje nazad, ukazujući na negativan odgovor. Na ovaj način možete proveriti podsvesna verovanja. Ako imate problema sa samopouzdanjem testirajte se na "Ja volim sebe", "Zaslužujem uspeh","Ja sam vredan uspeha"...

Info:
Dr med. Danijela Vukotić 063 /465-024

Više informacija na www.balansmedika.com i www.thetahealing.com

Pišu: Dr med. Danijela Vukotić, Theta praktičar Rajko Jovičić